A település vezetője egy önkielégítő rémről a rendőrségen tett bejelentést, miután az ismeretlen férfi a helyi HÉV-megállóban kapta elő azt, amit csak a négy fal között szabadna.

„Édes egy komám! Annyi eszed van, hogy a térfigyelő kamera alatt pergeted a mézet, akkor a következőt kockáztatod, ha kettő napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, mivel ez full HD-felvételt produkál a csodálatos kézimunkádról. Nos, ha nem jelentkezel, felkerül a Facebookra, Twitterre, YouTube-ra, meg ahova lehet, és népszerűbb leszel, mint a kőbányai orális fantom. További szép napot!” – köszönt el udvariasan, de szigorúan Gyuricza László.

Letelt a határidő

Az elkövető azonban nem adta fel magát, így a polgármester állta a szavát, és nyilvánosságra hozta a perverz férfiról készült felvételt.

„Tegnap este letelt a két nap!

A »jóember« nem jelentkezett, rendőrségnek nem sikerült még elfogni! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem azt, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja mint én és a közvetlen környezetem!
Nem normális dolog, hogy az ilyen emberek mint köztudott legjobb esetben is megússzák egy ejnyebejnyével és 2 hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket!” – írta a videóhoz Gyuricza László.

A megdöbbentő és kizárólag 18 év felettieknek ajánlott videót itt nézheted meg!