A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és a Magyar Női Unió (MNU) a Mindennapok Női Szemmel Egyesület (Nőiszem) támogatásával ingyenes online elérhető konferenciával kedveskedik minden nőnek március 8-án. A Ficsak egy 74 férfivallomást tartalmazó kiadvánnyal is megajándékozza a női nem képviselőit, valamint nyereményjáték-akcióval készült.

Király Nóra felkérésére Győrfi Pál is elmondja gondolatait a nőkről férfi szemmel (Fotó: Ficsak)

A Tisztelet a Nőknek című nőnapi konferenciára a testi-lelki-szellemi élet terén hasznos tanácsokkal, történetekkel szolgáló szakemberek: nők és férfiak várják az érdeklődőket az online térben március 8-án. Molnár Renáta, a Cor-Way Életmód program megalkotója például 7+1 lépésben mutat példát a sport és a psziché harmonizálására, és biztat a LelkesTest gyakorlatnak a mindennapi életben való elsajátítására. Hallhatjuk Léder Lászlót, a magát „úti pszichológusnak” nevező szakembert, az Apa Akadémia Alapítóját, aki a férfi oldaláról közelíti meg a nőt.

Győrfi Pál: Köszönjük (Fotó: Ficsak)

 

— A Fiatal Családosok Klubja egész évben segíti és támogatja a nőket, édesanyákat, nagymamákat tevékenységével. Az idei ünnepen a nők tisztelete, védelme és a női önbecsülés kerül a közös gondolkodásunk fókuszába, erre építjük fel a 2021-es Női konferenciánkat is – mondta a Metropolnak Király Nóra. A Ficsak és a Nőiszem alapítója hozzátette, a konferencián kívül a nőnapra egy különleges kiadvánnyal és online nyereményjátékkal is készültek.

 

Férfi szemmel

Nagy Ádám: Pajzsként védtek (Fotó: Ficsak)

 

A Fiatal Családosok Klubja gondozásában megjelent különleges kiadványban 74 férfi megható gondolata, üzenete olvasható a nők számára. A Női lélek Férfi szemmel című összeállítás hölgyeknek szóló üzenet, férfiak tollából. Politikusok, sportolók, közéleti személyiségek írnak arról, mit jelent nekik a nő. Olvashatjuk itt többek között Győrfi Pál, Nagy Ádám, Vári Attila, Csonka András, Vincze Ottó, Bedő Imre vallomását, de megtaláljuk Léder László merengését is.

Csonka András: Árasszátok szét a szépséget (Fotó: Ficsak)

Léder László: Nőnapi apás merengő

Ki vagy te?

Édesanyám, akit aggódva hívok.

Drága feleségem, kinek illatában naponta megfürdök.

Gyönyörű lányaim, ragyogó szeműek,

szívem két igaz gyümölcse.

Legyünk együtt emberek!

Én leszek a fiatok, az apátok és a szerelmetek.

A kiadvány ingyenesen mindenki számára elérhető:

https://noiszem.hu/noi-lelek-ferfi-szemmel/

 

Nyereményjáték

Ékszerre megy a játék (Fotó: Ficsak)

Idén egy csoda szép Panyi Zsuzsi MONO ékszerszettet és 15 db Női lélek Férfi szemmel kiadványt sorsolnak ki. A játék a Fiatal Családosok Klubja, valamint a Mindennapok Női Szemmel Egyesület Facebook-oldalán érhető el. https://www.facebook.com/ficsak/photos/a.673321749477354/2050019781807537

 

Tisztelet a Nőknek

Ingyenes online nőnapi konferencia márc. 8. (Fotó: Ficsak)

Az ingyenes online konferencia időpontja: 2021. 03. 08. Hétfő 11:00

Regisztráció >> https://forms.gle/yHD6tA1Tha2o6xWQ9

További információk >> https://www.facebook.com/events/421894438915390