A Metropol már korábban beszámolt a szomorú hírről, miszerint egész Kiskunhalas gyászol, miután elhunyt a koronavírus miatt Fekete Patrik.

A pirtói Kossuth utca egyik háza elhagyatottnak tűnik: az egyik ablakon lehúzva a redőny, a másiknál a függöny mögül egy feldíszített karácsonyfa kandikál ki. Itt lakott szüleivel Fekete Patrik, a 23 éves kiskunhalasi világbajnok, aki április 9-én koronavírusban elhunyt. A tragédia még felfoghatatlanabb: a fiú édesanyja, aki szintén koronavírusos volt, fia előtt két nappal halt meg.

Patrik édesapját hatalmas sokk érte: először feleségét, majd fiát veszítette el

A Ripost munkatársa a helyszínen járt és próbáltak beszélni vele, de a csengetésre nem nyitott ajtót. Szomszédja azt mondja, mostanában senkinek sem nyit. „Múlt héten egy mentőautó jött, hogy leteszteljék, de akkor sem jött ki” – mondja a nő, aki hétfőn látta a férfit mindössze. „Nem tudom mit eszik, vagy mi lehet vele. Szerintem még fel sem fogta ezt az egészet. Tegnap este egy hölgy jött egy fiatalemberrel, itt sírtak a kapujuk előtt, de akkor sem nyitott ajtót” – mesélte a szomszéd.

A családi ház (Fotó: Ripost)

Egy másik falubeli azt mondja, ő úgy tudja, a gyászoló édesapa is koronavírusos volt, sőt, a kórházba is bekerült. Azt mondja, ő sem tudja, most hol lehet a férfi, de úgy tudja, Baján élnek rokonai, és azt tervezi, hogy oda fog költözni – írja a lap.