Allison Lee édesapja két nappal lánya születése előtt vesztette életét, mikor 2001. szeptember 11-én azon a gépen utazott, amit a terroristák eltérítettek és a World Trade Center északi tornyába vezették.

(Fotó: SETH MCALLISTER / AFP)

Lee így sosem ismerhette édesapját, nem hallhatta a hangját, ugyanis csak fotók maradtak fent róla. Legalábbis eddig azt hitték!

Közel a tragédia 20. évfordulójához azonban Allison édesanyja rátalált egy olyan videófelvételre, amiben néhai férjét láthatták énekelni – olvasható a Daily Star-on.

Photo Copyright John Chapple / www.JohnChapple.com

(Photo Copyright John Chapple / www.JohnChapple.com)

Daniel Lee egy turnéstáb tagja volt, aki olyan hírességekkel dolgozott mint a Backstreet Boys, az Aerosmith, vagy Janet Jackson.

Lee éppen egy ilyen koncertsorozatról sietett haza, hogy ott legyen második lánya születésekor, ám sosem ért haza. Az al-Kaida terroristái eltérítették a gépet, és az ikertornyok északi épületébe vezették azt, a halálát okozva mind a 92 embernek, aki azon utazott.

„Nagyon jó érzés volt először hallani apukám hangját, ő lehetett volna a legmenőbb apa”– nyilatkozta a lány. „Úgy döntöttem, hogy édesapám tiszteletére és halálának a huszadik évfordulójára csináltatok egy tetoválást, amin monogramja, a DJL lesz látható, két angyalszárnnyal körülötte”– tette hozzá.

Az édesanya Kellie, úgy nyilatkozott férjéről: „Dan egy borzasztóan tehetséges és kreatív ember volt. Nagyon büszke lenne a lányaira.”