Bármennyire is hihetetlenül hangzik, már 287 ezer követője van az Instagramon Beenek, az influenszerként dolgozó méhnek.

A vicces és cuki profil azért jött létre, hogy felhívják a figyelmet az igazi méhekre, akik egyre nagyobb veszélyben vannak. Bee persze csak egy digitális trükk, a profilját a Fondation de France nevű szervezet hozta létre azzal a céllal, hogy a méhecske különböző termékeket reklámozhasson. A társaság az így befolyt összeget a valódi méhek megmentésére költi. Persze a reklámokon túl a Bee mindennapjaiba is bepillantást nyerhetünk, legújabb posztjában épp arról írt, hogy mostanság főként otthon teázik a párjával, nem igazán mozdulnak ki sehova.

„2020 nemcsak az embereknek, de a méheknek is nagyon furcsa év. Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik minden nap támogatnak a küzdelemben” – írta Instagramon a cuki influenszer.

 

Bee egyébként korábban igazi luxuséletet élt, a világ legmenőbb helyein is megfordult, illetve rendszeresen sportolt, napozott, hajókázott. Mutatjuk a legédesebb posztjait.

Itt épp Párizsban volt.

 

Imád edzeni.

Rajong a vidámparkokért.