A kesztyűtartóban volt az indítókulcsa, így tudta engedély nélkül elvinni az autót a karcagi férfi. Bár bravúrosan tett szert a kocsira, arra már nem figyelt, hogy ne keltsen feltűnést.

Egy karcagi rendőr 2021. április 9-én éjjel a város belterületén egy szabálytalanul közlekedő kocsira lett figyelmes. A sofőr nem állt meg a táblánál, a rendőr a szabálysértést miatt kezdte el követni. A vétkes sofőr a kapubejáróban megállt, majd kiszállt és gyalog ment tovább – tájékoztatott a Police.hu a meglehetősen különös esetről.

A rendőr az ellenőrzés során megállapította, hogy a gépkocsivezetőnek nincs jogosítványa, és a férfi az autót munkáltatója telephelyéről vette kölcsön, de mindezt a tulajdonos tudta nélkül. A sofőrt sajnos duplán verte a sors aznap éjjel, hiszen meg is szondáztatta őt a intézkedő rendőr. A 26 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A karcagi rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, járművezetés ittas állapotban vétség, valamint több szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást.