Mindannyian örülnénk, ha nyaraláskor a szállásért semmit se kellene fizetnünk. Ilyen panzió létezik, méghozzá Ibizán, a Paradiso Art Hotel, ahol az egyik szobában eltöltött éjszakákért egyetlen eurót sem kell fizetnünk.

A vendégeknek csupán azt kell elviselni, hogy a recepciótól néhány méterre kialakított szoba falai üvegből vannak, így az arra járó többi ember minden mozdulatukat látja – írja a LADbible.

A Zéró Lakosztályra keresztelt üvegkalitkát nemcsak a turisták használhatják, megpihenhetnek ott hírességek is, de akár még egy rádióműsort is lehet bent készíteni. A spanyol hotel a honlapján azonban csak azoknak ajánlja a különleges szobát, akiket nem zavar, hogy mások nézik, amit ők bent csinálnak.

Az ingyenes helyiséget nemrégiben egy népszerű TikTokkos vette ki. Olympia Anley több videót is posztolt az üvegketrecből. Az egyikben azt írta, hogy elég sok barátra tett szert alig néhány óra leforgása alatt. De akadt olyan is, aki hosszasan bámulta az ágyon fetrengő nőt vagy éppen az üvegfalához nyomta az arcát.

Aki szeretne ellátogatni ebbe a különleges szobába, annak megnyugtatásul Anley elárulta, hogy az ágy mellett található fürdőszoba rendes falakkal van körülvéve, így nem kell mindent a kíváncsiskodók orrára kötni.

Az influenszer ebben a videóban mutatja be az átlátszó hotelszobát:

@olympiaanley

i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art

♬ Lights – Em1r

A Zéró Lakosztályt pedig ebben a videóban lehet jobban megismerni: