Egy egyszerű igazoltatást szeretett volna végrehajtani két szolgálatban lévő közterület-felügyelő vasárnap délután, ám a leintett autó sofőrje egész egyszerűen úgy gondolta, nem adja át az iratait.

Budapesten, a III. kerület Hídfő utcában szólították fel a fiatalembert, hogy igazolja magát, ám ő ennek nem tett eleget, inkább gázt adott. A kocsi előtt álló egyik közterület-felügyelőt elütötte, majd közel 50 méteren keresztül az autó motorháztetőjén vitte magával, míg a férfi a földre esett. Az intézkedő közterület-felügyelőt a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba, más nem sérült meg az eset során.

Az elgázolt férfiről egy fotó is készült, amit az Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet Facebook-oldalán meg is mutattak.

A felügyelő is hivatalos személy

Rövid időn belül a második olyan erőszakos eset történt a hétvégén, aminél egy…

Posted by Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet on Monday, July 19, 2021

A helyszínről elhajtó 22 éves fiatalember hétfőn önként bement a rendőrségre, mivel ismerőseitől megtudta, hogy keresik.

V. L. Zsoltot a Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályán hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és járművezetés az eltiltás tartama alatt bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették – írják a Police.hu oldalán. ​