„Vitatkoztunk és belevágtam a nagykést a barátomba” – szex után késelte halálra párját Katalin





A gödöllői házban vérben úszott Attila teste, amikor a rendőrök kiérkeztek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.03.
horror

Sokkoló gyilkosságról számol be a Blikk, aminek egy tavaly márciusban történt esetről beszélt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főnyomozója.

Vitatkoztunk és belevágtam a nagykést a barátomba” – e szavakkal hívta ki a rendőrséget a szeretője gödöllői házához a háromgyermekes édesanya. A látványtól még a rendőrök is hátrahőköltek: a vérében fekvő K. Attila órák óta halott volt, testén több mint félszáz szúrt sebet találtak – írja a Blikk.

A rendőrség 2020. április 2-án számolt be a borzalmas gyilkosságról.

A 39 éves asszony és 42 éves ismerőse között nézeteltérés alakult ki, a nő egy késsel többször mellkastájékon szúrta, majd magára hagyta áldozatát. Órákkal később visszatért a helyszínre, élettelenül találta a férfit, majd 20 óra 38 perckor értesítette a rendőrséget. R. Katalin nem tett vallomást – írta akkor a Police.hu.

R. Katalin 2010 óta élt házasságban, férjével három gyermeket neveltek. A nő tavaly januárban bevallotta a férjének, hogy a gyerekek keresztapja évek óta a szeretője, rendszeres szexuális viszonyt tartanak fent – nyilatkozta a Blikknek Papp-Balog Katalin százados.

A lap a szomszédok elmondásából úgy értesült, a férj megbocsátotta felesége hűtlenségét, szerette őt, és nem akart elválni. Továbbra is a család barátjaként tekintett Katalin szeretőjére, akivel barátok voltak, ugyanazon a munkahelyen, egy közeli gyógyszergyárban dolgoztak. Az áldozatot a szomszédai szelíd, csöndes fiatalembernek ismerték, aki az édesanyjával vasárnaponként templomba járt. Nem érezte jól magát a szerelmi háromszögben. Tavaly márciusban Attila rávette Katalint, hogy DNS-tesztet végezzenek. Így derült ki, hogy a három keresztgyerekéből kettőnek ő az apja. Attila megismerkedett egy másik nővel, ezért arra kérte Katalint, zárják le a „bűnös kapcsolatukat”, mert szeretne tiszta lappal új életet kezdeni. Viszont a féltékeny nő ezt nem akarta.


A gödöllői családi háznál a 39 éves Katalin megölte szeretőjét (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Majd jövök” – ennyit mondott Katalin a férjének tavaly március 31-én este, majd Attila házához indult. Az elkövető az aktus végén kikötözte az ágytámlához a hanyatt fekvő szeretője kezét, majd mintegy 70 késszúrással megölte.

Az elkövető két kést használt, azzal vitte véghez tettét. A szúrások több létfontosságú szervet értek, ezek közül több önmagában is halálos volt” – tette hozzá Papp-Balog Katalin százados. „Miután Katalin elment a házból, később visszatért, hogy letakarja a holttestet, és megpróbálja eltüntetni a vérnyomokat. Utána felhívta gyanútlan férjét, hogy menjen érte. Katalin este visszasétált a gyilkosság helyszínére, majd felhívta a rendőrséget, elmondva, hogy mit tett. Ott fogták el a gödöllői rendőrök.”

R. Katalin ellen védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indult nyomozás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon. Az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek. Ha bebizonyosodik R. Katalin bűnössége, akár életfogytig tartó fegyházbüntetést is kaphat.





Ezeket olvastad már?
Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás