Gabby Petito gyilkos vőlegénye, Brian Laundrie öngyilkos lett. A férfi családjának ügyvédje egy közleményben számolt be a férfi halálának okáról – írta meg a BBC a hónapok óta tartó ügy újabb megdöbbentő részletét.

Az incidens még nyár végén kapott óriási médiafigyelmet, amikor Brian a menyasszonyával töltött közös utazásról egyedül tért haza. A férfi egy szót sem szólt arról, hogy mi történt, majd eltűnt mindenki szeme elől. A vőlegény aztán egyre gyanúsabb lett, hiszen ahogy teltek-múltak a napok, egyre biztosabbá vált, hogy Gabby már nincsen életben. A lány holttestét végül szeptemberben, Wyomingban találták meg.

Brian után ekkor hajtóvadászat indult, aminek a végén már csak a férfi maradványait találták meg. A boncolás eredményeire azonban várni kellett, mivel a teste sokáig egy vízzel borított részen hevert.

„Chris és Roberta Laundrie-t arról tájékoztatták, hogy a halál oka lövés volt… és módja pedig öngyilkosság” – áll az ügyvéd közleményében.

„Chris és Roberta még mindig gyászolja fiuk elvesztését, és abban reménykednek, hogy ez az új felfedezés mind a két család számára lezárást adhat” – folytatta Steven Bertolino az ABC Action Newsnak.