Felfoghatatlan borzalmakat kellett átélnie egy mindössze 5 éves kisfiúnak. A nyugat-virginiai Keaton Boggst szülei és nagymamája borzalmas állapotban vitték be a helyi klinikára. Az orvosok megdöbbenve látták, hogy a szeméből és az orrából is egyaránt folyt a vér.

Később megállapították, hogy agysérülése visszafordíthatatlan. Továbbá az is nyilvánvalóvá vált, hogy több sérülése is volt, amelyek éppen különböző gyógyulási szakaszokban voltak. Testén számtalan véraláfutás volt, a füle, sőt a nemi szerve is sérült volt. Azt is észrevették, hogy sminkkel próbálták elfedni Boggs sebeit, aki kórházba szállítása után három nappal később meghalt. A vizsgálatokat végző orvos azt mondta, ez a legsúlyosabb gyermekbántalmazás, amivel valaha találkozott – írja a Crime Online.

A rokonok tagadják, hogy ártottak volna a kisfiúnak

A nyomozás során az is kiderült, hogy a kisfiú elrendelt öt orvosi kontrollja közül kilenc hónapon belül négyet lemondtak, feltehetően azért, hogy eltitkolhassák az újabb sérüléseket. A vizsgálatok végül megállapították, hogy a kisfiút meggyilkolták. Keaton Boggs tavaly márciusi halála miatt vádat emeltek három rokona ellen. A rendőrség gyanúja szerint a kisfiút rendszeresen bántalmazták. A trió ártatlannak vallotta magát, sőt megdöbbentő állításuk szerint a fiú szándékosan vagy épp balesettel, de magának okozta sérüléseit. A bíró végül úgy döntött, hogy a három gyanúsított ellen külön tárgyalásokon indítanak eljárást. Ezért Michelle Boggs és Chasity Wodzinski tárgyalása a tervek szerint április 19-én, illetve március 29-én kezdődik.