Joshua Christie nem is sejtette, hogy új menyasszonya pornófilmekben szerepelt, mielőtt egy hónappal ezelőtt kimondták a boldogító igent. Felesége, Amy Christophers alacsony költségvetésű felnőttfilmekben jelent meg, ráadásul még olyan produkciókat is vállalt, ahol csoportos közösülés történt.

Amy nagyon sajnálja múltjának ezt a részét, viszont szeretne új lapot kezdeni szerelme mellett.

A The Sun-nak nyilatkozott egy nevét elhallgató bennfentes a szakmából:

Amy megjelent egyszer egy hármasszexvideóban, tök jó kapcsolatban volt a másik két szereplővel, forgatás közben nevettek és távolról sem vették komolyan. Alapból ez nem is igazán pornófilmnek indult, hanem egy csatorna fizetős részének készült. A fiatal nő pedig naiv volt, és nem gondolta végig, hogy ezt később még megbánhatja.„

A férfi barátai óva intik Joshuát a lánytól, azonban úgy vélik, hogy ”mindannyiuknak van múltja„. Joshua egyelőre kitart a kedvese mellett, és esélyt ad neki a szerelmének bizonyításra és nem gondolkozik emiatt váláson.

A fiatalok egy amerikai televíziós műsorban, a Házasság első látásra című show+ban találkoztak. Ezután a rész után a tévénézők biztos, hogy jobban megismerkednek partnerükkel, mielőtt elvennék. Úgy tűnik, a párnál pedig igaz lett az a magyar közmondás, hogy ”Hajótörés után okosabb a révész„.