A nőknek havonta szükségük van tamponra vagy egyéb higiéniai termékekre, ezért is fontos, hogyha megvásárolják, akkor az hibátlan és azonnal használható legyen. Azonban az alábbi áru semmilyen szempontból sem felelt meg egyik kritériumnak sem.

Furcsa dolog volt a megvásárolt tamponban Fotó: Shutterstock

A TikTok-on Ceila néven regisztrált lány videót készített arról a különleges tárgyról, amit a Tampax márkájú tampon használatát segítő eszköz mellett talált becsomagolva – írja a Foxbusiness.

Átmenetileg hiánycikk az organikus tampon, amit eddig használtam, ezért kivételesen egy Tampax márkájút vettem elő, és nagyon megdöbbentem, mit rejtett még az applikátoros csomag” – meséli a videóban a hölgy, akinek a videóját már több mint 1 millióan látták a fiatalok által kedvelt közösségi platformon.

A videón látszik, ahogy az organikus, lila színű applikátorok mellett kicsomagolja a piros színű, Tampax-féle verziót, amiben valami nagyon nem odaillőre bukkant.

A felvétel alatt a kommentelők rögtön elkezdték találgatni, hogy mi lehet az a misztikus dolog, ami az egészségügyi eszköz közé keveredett.

Az egyik hozzászóló azzal viccelődött, hogy a tárgy egy nyomkövető lehet, míg egy másik felhasználó szerint valószínűleg egy próbaeszköz, ami véletlenül maradhatott a termék mellett. Az ötletelés során felmerült az is, hogy az egy olyan dolog, ami felismeri, hogy hibás termékről van-e szó és az eshetett bele a termékbe.

Celia a videóban elmondta, hogy a tampont nem ő vette, hanem az egyik barátnője hozta neki, aki a Tampax gyárban dolgozik.

A tisztasági betétet gyártó cég szerint egy elszigetelt esetről van szó

„Tudomásunk van a TikTok-videóról, és utánanéztünk az ügynek” – közölte a vállalat.

@cealpee

hmmmmmm i had to record this??? @Tampax US wtf is this????? #tampons #tampax #wtf #womensrights

♬ original sound – Celia