A baleset ugyan hétfő délután 17 óra körül történt, azért az nem mindennapi, hogy egy biciklis miatt ennyi autó törjön össze, nem csoda, hogy a rendőrség először el sem hitte, hogy egy kerékpáros felelős a történtekért. A baleset a II. kerületben a Margit-híd felé egyirányú Tölgyfa utcában, az OMV kút közelében – írja a budaPestkörnyéke.hu.

A teherautó a külső sávban haladt, majd hirtelen bevágott elé egy kerékpáros, a sofőr a bringás miatt azonnal elrántotta a kormányt és nekicsapódott egy parkoló autónak, az egy másiknak, az pedig egy harmadiknak, csak úgy mint a dominók. Szerencsére a parkoló autókban senki nem ült, így a balesetnek nem volt sérültje. Az viszont biztos, hogy nem volt könnyű éjszakája annak a három kocsinak a tulajdonosának, akiknek autója ripityára tört. A teherautó sofőrje évtizedek óta vezet, de még nem volt balesete.

5 kamera is felvételt készített a rendkívüli esetről, ha megtalálják a balesetet okozó bringást, pedig akár egy évet is kaphat cserbenhagyásért, hiszen a biciklis gond nélkül lelépett a helyszínről.

A balesetről készült képeket itt nézheted meg.