Borzalmas pillanatokat kellett átélnie a meggyilkolt Csenge édesanyjának. Négy év után végre visszakaphatta a rendőrségtől lánya lefoglalt holmijait, de épp akkor mentek a gyilkos fiú dolgaiért is a szülei.

A gyászoló édesanya, Róza beismerte, hogy nem viselkedett a legjobban, mert minden keserűségét ráöntötte B. Roland családtagjaira. Fájdalmát azonban még inkább mélyítette, hogy nem kapott egyetlen bocsánatkérő vagy részvét nyilvánító szót sem.

Csengét falubelije gyilkolta meg egy randevú közben még 2017-ben / Fotó: Ripost

„Olyan idegesség tört rám, hogy azt hittem, menten elájulok. Ott álltak tőlem pár centire ezek az emberek, akiknek a gyereke örökre tönkretette az én és az egész családom életét. A fiuk a legdrágább kincsemet vette el, ők pedig rezzenéstelenül néztek az arcomba” – kezdte szívszorító vallomását Csenge anyukája a Blikknek.

Ha pedig mindez nem lenne elég megrázkódtatás egy sokkoló felfedezést is tett. A holmik között ott lapult Csenge nyaklánca is, rajta a lány kitépett hajszálaival.

A borsodnádasdon megölte Csenge gyászoló édesanyja / Fotó: Tények

„Annyit nem mondtak, hogy bocsánat vagy sajnáljuk, Róza. Bevallom, nem viselkedtem úrinőként, kiabáltam mindent rájuk, ami a szívemet nyomta. Aztán a nő elővette a mobilját, és felvette, amiket mondtam. Mivel az unokám és az ő párja vitt el, nem akartam őket még kínosabb helyzetbe hozni, inkább eljöttünk. Pokoli pillanatokat éltem át, s jött még egy másik sokk! Visszakaptam ugye a kislányom dolgait, amiket évek óta nem láttam, s a nyakláncában benne volt egy hajcsomó, amit a gyilkosa tépett ki Csengém fejéből, de a láncban megakadt” – tette hozzá Róza a könnyeivel küzdve.