Nagy óvatosságra intenek a csillagok fényszögei: ezeknek a csillagjegyeknek ma jobb lesz vigyázni

Ne akarjunk túl sokat!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.05. 08:00
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

2024. október 5., Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szombaton tele lesz tetterővel, a hangulata is vidám, nem is csoda, ha mindenki a társaságát keresi. Találkozzon a barátokkal, a családdal. Olyan dicséretet kaphat valakitől, ami növelheti az önbizalmát, és ahhoz is elegendő plusz energiát ad, hogy belekezdjen egy fontos tervbe.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Olyan nehéz a jelenben maradni, csak a jelennel törődni, és élvezni a pillanatot. Pedig önnek ez a feladata ezen a csodálatos szombaton. Tartsa kordában a gondolatait, és arra figyeljen, amit éppen csinál! Ezt egy jó kis gyakorlatnak is felfoghatja…

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Van valaki, aki mindent elkövet, hogy észre vegye és/vagy kizárólag vele foglalkozzon. Tegye meg! Bármit gondol róla, a bolygók szerint kellemesen fog csalódni. Kiderül, hogy nem jól ítélte meg. Ez zavarba ejtő és tanulságos is lesz…

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ez a nap tökéletes lenne arra, hogy kimondja azt, amire rájött, illetve amit összerakott a fejében. Megkönnyebbül, ha kimondja. Ráadásul a másik félnek is lehetőséget ad, hogy a saját nézeteit ön elé tárja. Ebből egy jó beszélgetés kerekedhet. Áldást hozó fényszöge hatnak most önre.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nagyon várta ezt a napot. Tele van tervekkel. De mivel csak 2 nap a hétvége, nem lesz ideje mindenre. Ahelyett, hogy ezen keseregne, keressen derűs társakat, és együtt találják ki, hogy mit csináljanak. A társai lehetnek családtagok is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Garantáltan jól fogja érezni magát a bőrében. Minden adott ahhoz, hogy kapkodás nélkül, a saját tempójában, a terveinek megfelelően haladjanak a dolgok. Természetesen erre a napra is konkrét listája van arról, amit meg kell csinálni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szuper fényszögek gondoskodnak arról, hogy jól érezze magát a bőrében. Lassítson, hogy utolérjék a gondolatai! Annyi minden történt a hét során. Ezeket fel kell dolgoznia, meg kell emésztenie.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Skorpió Hold, a Halak Szaturnusz és a Rák Mars nagyszerű fényszöge garantálja, hogy mindenki jóindulattal közelít ön felé, és jót akar önnek. És ön is ugyanilyen bizalommal, szeretettel viszonyul most másokhoz. Nagyon jól alakul ez a nap, pihenje ki magát!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A párja, vagy egy másik önhöz közelálló ember mindent elkövet, hogy vele foglalkozzon. Ha nem figyel rá, akkor vérig sértődik. Emellett kevés kapacitása jut másra, vagy önmagára. Nem baj, ha évezni tudja az együtt töltött időt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Rosszul viseli, ha valaki rabolja az idejét. Sajnos ezen a napon ilyesmire kell készülnie. Az illető igencsak erőszakos, és nem hagyja magát lerázni. Pedig meg kellene húznia a határait, mert ennek sosem lesz vége. Ezt leszámítva csodás napja lesz.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem minden férhet bele egyetlen napba. Ezért okosan tennéd, ha nem most akarná utolérni az egész heti lemaradást, és nem akarna túlságosan előre szaladni. Maradjon a jelenben, és élvezze!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ez a hétvége pihenésre, lazításra, lustálkodásra alkalmas. Jól tenné, ha nem tervezne semmi komolyat. Bármit csinál, csinálja ráérősen! Semmi tragédia nem történik, ha nem lesz kész most. Lesz ideje jövő héten, vagy utána…









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás