Horror Halimbánál: temetkezési kocsi állt a felborult autó mellett – nem hiszed el, mi történt valójában

A baljós fekete autóra nézve mindenki horrorbalesetre gondolt. A kocsi azonban sokkal szívmelengetőbb okok miatt ácsorgott ott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.18.
Módosítva: 2024.09.18.
Halimba meglepő baleset

Többen is megbámulták azt a kocsit, ami igencsak aggasztó és természetellenes módon, fejjel lefelé hevert egy árokban Halimba és Padragkút között, azt gondolták, horrorbalesetnek a szemtanúi. Információink szerint a kocsi szombaton, szeptember 14-én délután nem sokkal korábban tért le az útról, majd beleborult az árokba, méghozzá az utasterében két emberrel.

kocsi
A temetkezési kocsi a baleset mellett álldogált – minden szemtanú rosszra gondolt. Kivételesen vidám vége lett a dolognak / Fotó: Pexels (illusztráció)

A szemtanúk szerint az autó iszonyatosan összetört, az ijesztő látvány pedig még szívfacsaróbbá tette, hogy a bajba jutott kocsi mellett hamarosan már egy baljóslatú fekete temetkezési kocsi ácsorgott. Természetesen az arra járók nagy része már a legrosszabbra gondolt, többen halálos balesetként emlegették az esetet. Később azonban a riasztó és gyászos látvány végül meglepetésre boldog fordulatot vett: kiderült, hogy a temetkezési autó egyáltalán nem halottért jött. Lapunk ugyanis úgy értesült, hogy a felborult járgány mellett elsőként az arra járó temetkezési kocsi állt meg, hogy jólelkűen segítséget nyújtson a bajbajutottaknak. Csodával határos módon így nemhogy haláleset nem történt, de még csak sérülés sem: úgy tudjuk, hogy a két férfi karcolások nélkül mászott ki a roncsból, így szerencsére nemhogy temetkezési kocsira, de még csak mentőre sem volt szükség. Elmaradt a horror.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Halimba és Ajka-Padragkút között. Az ajkai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A kocsiban ketten ültek, nem sérültek meg

közölte a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás