Nem áll meg a bulivonat: luxusparty, VIP-jegy a Szigeten, így mulat Magyar Péter - nem fogja vissza magát a politikus

Hiába fogadkozott, nem vett vissza az éjszakai bulikból Magyar Péter. A budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP klubjában, a LOCK-ban tartott szigorú regisztrációhoz tartott partyja után most a Sziget exkluzív, a Porsche által „prezentált” VIP szektorában töltötte az éjszakát a Tisza Párt elnöke.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.12.
Módosítva: 2024.08.14.
Magyar Péter vip buli

A 24.hu fotóinak tanúsága szerint a Tisza Párt elnöke barátai társaságában egy számukra foglalt asztalnál, előttük jégbehűtött pezsgővel mulatta az estét. A kép önmagáért beszél.  Százezrekért foglalt VIP asztal, a legdrágább pezsgővel és a legújabb „hölgypartner”.

Úgy tűnik, a politikus nem tud leszállni a „bulivonatról”: csak az elmúlt néhány hétben két alkalommal is éjszakai klubokban töltötte a hétvégéket. A legnagyobb botrányba az ÖTKERT nevű klubban keveredett, ahonnan végül a biztonsági őrök erőszakkal távolították el. Magyar ismeretlen nőkkel, szemtanúk állítása szerint kiskorú lányokkal is – kihívóan, provokatívan viselkedett, átbújt a lábuk között, erősen ittas állapotban négykézláb mászkált a földön.

A nyakánál fogva vezették ki a biztonságiak

Mivel Magyar Péter egy vendég kezéből erőszakkal kitépte a mobiltelefonját, amit később a Dunába dobott, feljelentés nyomán garázdaság és lopás miatt zajlik az eljárás.
A Tisza-párt elnöke ezt követően pár hete a budapesti alvilág kedvenc szórakozóhelyén, az ukrán Uszikov család tulajdonában lévő LOCK-ban töltött egy "exkluzív estét", ide szervezte a Tisza párt partyiát. Az Uszikov család legismertebb tagja az a jelenleg is börtönben lévő Uszikov Alex, akit egy fegyverarzenál felfedezése után azzal gyanúsítanak, hogy kapcsolatba hozható a korábbi dunaszerdahelyi maffia tömeggyilkossággal.

Magyar Péter a LOCK-ban is ragaszkodott az egyébként zártkörű „legénybúcsúk” lebonyolítására szolgáló VIP szobákhoz. Természetesen a SZIGET-en sem adta alább.

Botrányos ÖTKERT-buli, maffia-klub, százezrekért VIP a Szigeten. Ez az elmúlt hetek leltára.

A történet már csak azért is ironikus, mert korábban Magyar élesen bírált minden politikust, aki a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt a szervezők meghívására protokolláris feladatot látott el VIP szektorban. Ahogy írta: „Nem könnyű az élet a VIP-ben”.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás