Hol nézheted óriáskivetítőn az olimpiát? Mutatjuk, hol szurkolhatsz a magyaroknak!

A péntek esti megnyitó után valóban beindul a nagyüzem a 2024-es párizsi olimpián. Aki nem otthon, hanem többedmagával szabadtéren szurkolna, az ezek előtt a kivetítők előtt teheti meg Budapesten.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.27.
óriáskivetítő szurkoló olimpia

A fővárosban rengeteg helyszínen várják a szurkolókat az Eb után most az olimpiai közvetítésekkel. Mutatunk néhány olyan helyet, ahol társaságban, nagy tv-n vagy óriáskivetítőn szurkolhatunk a magyar olimpikonoknak, kedvenc sportágunk versenyzőinek. Íme néhány budapesti óriáskivetítő, ahol közösségben szurkolhatunk!

Millenaris-004-VI kivetítő
Íme néhány budapesti óriáskivetítő, ahol közösségben szurkolhatunk – Fotó: Mediaworks archív

Itt szurkolhatunk közösen az olimpia ideje alatt egy nagy kivetítő előtt

Budapesten rengeteg helyen várják a szurkolókat a 2024-es olimpia ideje alatt is. Többek között a Bókay-kertben (18. kerület, Szélmalom utca 33.), ahol az Olimpia Teraszon minden nap 17–22 óra között óriáskivetítőn, hűsítő ital kíséretében nézhetjük az olimpia eseményeit.

A Városháza pop-up parkja is várja a szurkolókat, egészen az olimpia végéig.  

  • Hatalmas kivetítő, 
  • minden jóval teli bár,
  • ingyenes ivókút, 
  • kényelmes ülőhelyek és óriási napernyők várnak,

 így a hőség vagy az eső sem akadály – olvasható a helyszín kedvcsinálójában. Ha pedig letöltjük az ÉnBudapestem applikációt, akkor az első limonádéból vagy sörből 10% kedvezményt is adnak, sőt a mosdót is ingyenesen használhatjuk vele.

A Margitszigeten is lesz hol szurkolni! Az olimpia kezdetével a Sportoló nemzet program és a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum szervezésében a Margitszigeten található Holdudvarban július 26-án nyitja meg kapuit a Sportgarden. A különleges helyszínen többek között olimpiatörténeti kiállítás és számos eszközt felvonultató sportpark is várja a látogatókat, akiknek egyedülálló közösségi élményekben is részük lehet Budapest szívében.

A Bálnában is várják a sport szerelmeseit, méghozzá a teraszon. Július 25. és augusztus 11. között várják a szurkolókat a Bálna Honvédelmi Központ alakulóterén, ahol mindennap, reggeltől estig élőben követhetjük a 2024-es nyári olimpia versenyszámait. Az szurkolói terasz ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni.

Az Eötvös10 terasza is várja a sport szerelmeseit:

A Mamuttal szemben található Jégkert is várja a szurkolókat július 26-tól minden nap. 13 óriáskivetítőn adják élőben a különböző eseményeket.

A Hello Buda X Hisense szurkolói zónája (Törökvész út 93/A) is készül: tárt karokkal várja a látogatókat izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal, tematikus estekkel, olimpiai közvetítésekkel.

A Köz_hely is élő közvetítésekkel készül, amit egy hatalmas LED-falon lehet végigkövetni július 26-tól augusztus 11-ig.

A III. kerületben a Pavilon kertben is lehet szurkolni a versenyzőknek július 25. és augusztus 11. közöt. A közvetítésekre a belépés ingyenes!

Még egy óbudai helyszín: A Budapest Gardenben is készülnek az olimpiára. A GardenFest 2024 tökéletes helyszín arra, hogy barátaiddal és családoddal együtt élvezd az olimpiai közvetítéseket. Gyere el, szurkolj kedvenc sportolóidnak, és éld át a versenyek izgalmát közösségben! Az olimpiai közvetítések mellett számos más programmal is készülünk – olvasható a közösségi oldalukon. A belépés és a programok is ingyenesek!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás