Lebukott: határátkelés közben kaptak el egy évek óta keresett gyilkost

A 28 éves tettes eddig sikeresen bujkált a hatóságok elől, most azonban már a tárgyalására vár.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.11.
gyilkosság határátkelő menekülés

Határátkelés során fogtak el egy keresett gyilkost, akit szökevényként tartottak számon. A mindössze 28 éves Sheila Camarena ugyanis épp az Amerikai–Mexikói határon akart átkelni, amikor is lebukott és azonnal őrizetbe vették. A fiatal nő ellen azok után adtak ki elfogatóparancsot, hogy megölte barátját, Mychael Farvét.

Gyertya gyász halál tragédia
Vita miatt ölte meg a barátját / Fotó: Pexels (illusztráció)

A gyilkosság, ami az akkor 33 éves Mychael életét követelte, még 2020 szeptemberében történt. A férfi a kórházban vesztette életét, miután felsőtesti traumát szenvedett. Hiába próbálták megmenteni az életét, egy órával az egészségügyi intézménybe való szállítását követően belehalt a sérüléseibe

A férfi halála miatt a helyi hatóság hónapokig nyomozott, ugyanis nem tudták, mi vezetett a tragédiához. Végül összekötötték a szálakat, amelyek Sheilához vezettek. Rájöttek ugyanis, hogy ők ketten egy párt alkottak, akik a végzetes napon veszekedtek, majd Sheila végül fogta magát és lelőtte élettársát.

Ezt követően még 2020 októberében körözést adtak ki ellene, majd 2021 februárjában elfogatóparancsot léptettek ellene érvénybe. Tárgyalása napokon belül várható – írja a CrimeOnline.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás