Itt a bizonyíték: ufók léteznek

A kamera által felvett „minden idők legjobb ufófelvétele” hitelességét „100%-ban” megerősítették.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.07.08.
Módosítva: 2024.07.08.
ufo tárgy lebeg

A modern kor tündérmeséjének számítanak a földönkívüliek és az ufók. Azóta, hogy az 1940-es években elterjedt, hogy Rosewellben lezuhant egy idegen űrhajó, az embereket különösen lázba hozzák az alienek és az űrlények.

 

Mindannyian ismerünk olyat, aki ismer olyat, aki látott már világító tárgyakat az égen szállni, és megpróbálta levideózni, hogy bizonyítani tudja, bizony a küszöbön áll az idegen invázió. De olykor előkerülnek olyan felvételek, amelyek még a legnagyobb szkeptikusok hitét is megingatják.

Az egyik személy, akinek sikerült elég hátborzongató felvételeket készítenie, az a pilóta, Jorge A. Arteaga, akinek egy repülés közben rögzített videóját „a valaha volt legjobb ufófelvételnek” nevezték – és azt is 100 százalékosan hitelesnek találták. 

Arteaga a kolumbiai Antioquia felett utazott, amikor észrevett egy furcsa tárgyat, amely átsuhant az égen. A napfényben megörökített titokzatos, négyzet alakú tárgy pillanatok alatt kilő a felhők közül, és Arteaga pilótafülkéje mellett halad. Gyorsan meg tudta ragadni a fényképezőgépét, és felvette a tárgyat – amely világos színűnek tűnt, és az egyik végén hegyes volt –, amint feléje repült, mielőtt gyorsan elszáguldott volna.

Arteaga később azt állította, hogy ő és másodpilótája észrevették a levegőben lebegő tárgyat Medellín és Santa Fe városai között, mielőtt az drasztikusan felgyorsult és feléjük fordult. A pár eredetileg követni akarta az ufót, de később felhagytak a kereséssel, miután az hirtelen elkezdett száguldani feléjük. 

Nem lehet elszabadult léggömb, mert az ilyen magasságban már szétdurrant volna. Arteagát Jaime Maussan ellentmondásos ufológus támogatja, aki később hitelesítette a felvételt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás