Magyar Péter kampánycélokra lefoglalta a katasztrófavédelem mentőhajóját

Minden szabályt megszegtek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.24.
Módosítva: 2024.05.24.
Magyar Péter kampánycél Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat vízirendészeti katasztrófavédelem

Meghökkentő fotókat kapott az olvasóktól a RIPOST. Május 20-án Magyar Péter Szegeden lényegében lefoglalta a katasztrófavédelem mentőhajóját. Kampánystábjával az összes lehető vízrendészeti szabályt megszegve, a járművet túlterhelve, mentőmellények nélkül hajóztak.

A képek alapján mindennek az volt az oka, hogy jó propagandafotók készüljenek róla és Nagy Ervinről, amint „férfiasan” kajakoznak egyet. A ritmust azonban szinte sosem találta el a két sportember.

Látványosan csapkodták a vizet a kamerák kedvéért

 

A nyilvánvalón más célokat szolgáló mentőhajóra 9 stábtag szállt fel, miközben a jármű befogadóképessége az utasokat illetően maximum 7 fő. Közülük mindössze két hölgy tartotta be a szabályokat és vette fel a mentőmellényt, de aztán később ők is levették. A hajó vezetője nem szólt rájuk, mint ahogy a hajó túlterhelésével sem törődött.

Közben keményen dolgozott a propagandastáb a Jobbiktól személyesen Gyöngyösi Márton pártelnök által kirendelt Kiss Zoltán Imre irányításával. Ő már a kezdetektől, az ügyészségi bevonulástól kezdve irányítja a csapatot, igaz, akkor még egy maszkkal igyekezett felismerhetetlen maradni, valamitől nagyon félhetett.

Fantomast a Jobbikból küldték...

Most már nem rejtőzködött, karmesterként irányította az akciót. Négy operatőr rögzítette párhuzamosan a „történelmi” eseményt, vadonatúj, méregdrága felszerelésekkel, amint Magyar Péter és Nagy Ervin néhány percen át látványosan csapkodta a habokat, a Tisza Párt a Tiszán akció keretében.

Méregdrága, vadonatúj felszerelésekkel dolgozott a propagandastáb

Magyar Péter amikor elunta az evezést, a kajakban ülve is telefonálgatott és szelfizgetett. 

Ráfér a katasztrófavédelem... 

Aztán 8, azaz nyolc perc után nem bírta tovább, és partra szállt.

A kajak elszállításában a Tisza Párt eddig gondosan rejtegetett EP-képviselőjelöltjei, Kulja András és Molnár Dániel hasznosították magukat, nagy szakértelemről tanúbizonyságot téve.

Ehhez is értenek Magyar Péter EP-jelöltjei


A Ripost megkérdezte a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálatot, hogy milyen feltételekkel, mennyiért lehet politikai kampánycélokra igénybe venni a katasztrófavédelem mentőhajóját, s hogy mi a véleményük a vízirendészeti szabályok látványos semmibe vételéről. Egyelőre nem kaptunk választ.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás