Váratlan fordulat: ez történt a kis Maddie holttestével?





Egy volt katonai rendőr hozta nyilvánosságra bizonyítékait.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.05.05.
Módosítva: 2024.05.05.
Bernt Stellander kapcsolat sajtótájékoztató Maddie McCann

Madeleine McCann alig 3 éves volt, amikor tizenhét évvel ezelőtt, 2007. május 3-án brit szülei bejelentették az eltűnését egy portugáliai nyaralóhelyről. A mostani érfordulóhoz időzítve merőben új teóriával állt elő az esettel kapcsolatban egy volt katonai rendőr, aki szerint a kislány a szülei miatt halt meg, és azért találták ki az elrablásos sztorit, hogy mentsék önmagukat.

Fotó: ddp images via AFP

Altatók hatása alatt a kanapéról a fejére esett, és meghalt, miközben a szülei vacsorázni voltak

– állítja frissen megjelent könyvében Bernt Stellander, aki egész összeesküvés-elméletet szőtt az eset köré.

Az amatőr nyomozó szerint vadkamerák felvételei tanúskodnak róla, hogy McCannék a lányukat a hegyekben temették el. Úgy véli, hogy a házaspár és barátaik kihallgatások során ellentmondásokba keveredtek, és egy dajka is hazudott a nyomozás során, amihez asszisztált nekik a Scotland Yard is. A könyvet bemutató sajtótájékoztatón kifejtette, hogy az új bizonyítékok nyomása alatt várhatóan megtörnek majd a szülők, és elmondják az igazat. 

A másik lehetőség, hogy a portugál hatóságok megtalálják Maddie maradványait, mivel könyvében a holttest hozzávetőleges helyét is feltüntette. Ő maga is ásott már a hegyekben, de eddig nem járt sikerrel – írta meg a Bild.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás