Keményebb zenére vált a hétvégén a Plázs

Május 25-én a metálzene rajongói gyülekezhetnek a siófoki Plázson. A „Balaton nagyszínpadán” ezúttal a 20. születésnapját ünneplő Road zenekar dupláz majd, a két koncert között pedig a modern metál töretlen lendülete sodorja a balatoni estébe a nagyérdeműt a Down For Whatever buliján.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.23.
Módosítva: 2024.05.23.
koncert Down For Whatever Plázs

Hatalmas volt az érdeklődés a Plázs nyitóhétvégéjén: a Pünkösdi Szezonnyitó koncertjeire és az azt követő partikra mintegy 25 ezer látogató gyűlt össze a Siófoki Nagystrandon. 

Fotó: Plázs Siófok


Az erős nyitás után nincs megállás, május 25-én ugyanis egy keményebb napra számíthatunk a Plázson. Születésnapi dupla koncerten köszönthetjük ugyanis a látványos és dinamikus produkcióikról híres Road zenekart, akik történetükben először lépnek fel a Balaton legmenőbb koncerthelyszínén. A 2004-ben alakult rock-metál zenekar eleddig számos arany- és platinalemezt tudhat magáénak, nagy fesztiválok állandó fellépői. A szombatot tehát a Road egy akusztik koncerttel vezeti fel. Ezt követi majd a dalaikban ugyanúgy egyfajta lázadó társadalomkritikát, mint mélyebb, emocionális gondolatokat megfogalmazó Down For Whatever banda, és végül visszatér a színpadra a Road az eredeti metálhangzással. Ezúttal a 20 év terméséből válogatott legjobb dalaikkal durrantva be az éjszakát, és bizonyára felcsendülnek az ismert dallamok, mint a Világcsavargó, a Megint nyár, a Túlzó kámfor illat.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás