Ilyet még biztosan nem láttál: megdöbbentő dolog történt a 4–6-os villamoson





A budapesti 4–6-os villamos legendás, hiszen ezen a vonalon szinte minden nap történik valami érdekes, izgalmas. A legfrissebb videón, amit a járaton készítettek egy srác látható, aki cseppet sem zavartatva magát és sajátos táncot lejtett zenehallgatás közben.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.05.10.
4-6-os villamos önfeledt VIBE tánc Budapest

Hazánk pezsgő fővárosa igazán számtalan és csodálatos látnivalójával igazi csemege a turistáknak. Na persze örömet nemcsak a nevezetességek szolgáltatnak, hanem azok az élethelyzetek, melyek nap mint nap színesítik hazánk arculatát. A 4–6-os villamoson rengetegen utaznak, így nem csoda, hogy mindig történik valami, ami mosolyt csal az emberek arcára a szürke hétköznapokban. Így volt ez május első hétfőjén is, amikor Ipacs Gergő rendező olyat látott, amitől azonnal előbújt belőle a filmes és előkapta a telefonját.

20210831_korut_4es_6os_2772_MK_ripost_13
A fiatal srác önfeledten táncolt a 4–6-os villamoson Fotó: Máté Krisztián/Ripost

Gergő imádja az apró, emberi pillanatokat, így igyekszik mindig nyitott szemmel járni Budapesten. Legutóbb sikerült videóra vennie, ahogy egy fiatal srác önfeledten táncolni kezd a zenére, amit épp fülhallgatón keresztül hallgatott utazás közben. A rendezőt nagyon inspirálta a fiatalember, így a videó alá betette a valaha született egyik legpörgősebb zenét, és hadd szóljon, majd föltolta a Tiktok-csatornájára. A videó óriásit ment, ugyanis már több mint 70 ezren látták.

Nyitott szemmel járok, hogy időben észrevehessem az apró emberi pillanatokat, melyek bizonyítják, milyen jó helyen is élünk

 – kezdi lapunknak Gergő, aki nagyon örül annak, hogy ennyien megnézték a 4–6-os villamoson készült videóját a srácról, aki felpörgette a hétfő reggelét.

A fiatal srác laza, önfeledt jelenléte egyből feltűnt. Nem csalódtam: az unottnak tűnő villamosos közönség ellenére szabadjára engedte a táncos lábakat, előlépett belőle Fred Astaire, és bebizonyította, hogy ilyen könnyedséggel is el lehet indítani a hetet

 – magyarázta Gergő, akit sok kommentelő megerősített abban, hogy bizony ezek a 4–6-os pillanatok képesek bearanyozni az ember napját, még akkor is, ha csak egy pillanatig láthatjuk, mert a következő megállóban le kell ugranunk, hogy időben beérjünk a munkába.

„Imádom nézni ahogy mások is élik a zenét, amit hallgatnak. Néha összenézek a többi fejhallgatóssal.”

Szeretem, ha valaki ennyire boldog és rendben van önmagával. Nem érdekli semmi más, főleg nem mások véleménye.

„Valaki találja meg nekem ezt a srácot.” 

„Én örülök, ha ilyet látok. Valahogy feldobja a napom.”

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás