„Húsz percen belül a szervei leálltak” – Az életéért küzd egy 11 éves lány, vipera marta meg a népszerű tanösvényen

Édesanyja azonnal a legjobb döntést hozta meg gyermeke számára. Ezzel meg is mentette az életét.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.05.30.
vipera életveszély tanösvény kórház kislány

Egy fiatal lány a családjával együtt ment el kirándulni egy brit természetvédelmi területre. Ha tudták volna, hogy mi fog történni, akkor egészen biztosan kihagyták volna az utazást.

Amíg a mentő megérkezik
Fotó: Facebook

A 11 éves Lilt ugyanis megmarta egy mérges vipera a Fringringhoe Wick Természetvédelmi terület egyik tanösvényén. A kislány leguggolt, hogy közelebbről nézze meg a hüllőt, ami akkor lecsapott a kezére.

Az édesanyja, a 41 éves Sam Lytgho azonnal cselekedett, bekapcsoltak az anyai védelmező ösztönei és kórházba vitte Lilt. Jól is döntött, ugyanis a vipera mérges kígyó volt. Lil mellkasa hamarosan elkezdett feldagadni, mire orvost szereztek neki, már heves rosszulléttel küzdött. A sürgősségire került, amíg az orvosoknak sikerült megtalálniuk az ellenmérget a számára.

„Húsz percen belül a szervei leálltak, és látni lehetett, ahogy a méreg végigfut a karján. Ha hazavittem volna, nem tudom, hogy még most is itt lenne-e” – mondta teljes megdöbbenéssel Sam.

A szülők életük leghosszabb újabb húsz percét élték át, majd az orvosok arról tájékoztatták őket, hogy Lil jobban érzi magát. Felépült és néhány nap után hazaengedték a kórházból. Sőt, a kislány a történtek után elhatározta, hogy állatorvos szeretne lenni, ha idősebb lesz.

Anyukája azért vállalta, hogy beszél a megrázó történetükről, hogy mások figyelmét is felhívja a kígyómarás veszélyére, mert nem szeretné, ha mások is hasonló traumát élnének át.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás