Drámai felvétel, sokkot kapott szemtanúk, öt autó tört össze Budapest szívében

Hatalmas baleset történt, csak úgy törtek az autók.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
Budapest baleset brutális

Elképesztő videó készült egy brutális balesetről Budapest belvárosában. Összesen öten ütköztek egy hibázó furgon miatt. Négy autó és egy motoros csapódott egymásnak, több luxusautó is összetört. 

Fotó: Tények

A Tények információi szerint, a motort vezető férfi lerepült az ülésről és az egyik autó alá szorult, a szemtanúkat sokkolta a látvány. Többen is odarohantak segíteni, végül a mentők két embert vittek kórházba.

Hatalmas csattanással száguldott bele egy Mercedes a felvételt készítő taxisba. A két kocsi teljesen összeroncsolódott. Budapesten a Váci úton haladt a kamerás taxi, amikor egy fehér furgon kanyarodás közben neki ment a mellette haladó kocsinak. A Mercedes emiatt került a belső sávba, majd egyenesen a szembe érkező forgalomba. Elkerülhetetlen volt a frontális ütközés.

A taxis mögött érkezett a motoros, aki az ütközéstől lerepült az üléséből, és nagy lendülettel neki esett a szürke kocsinak.

„A motoros ott feküdt, beszorult középre. És én onnantól csak a motorosra fókuszáltam és rohantak segíteni, meg mások is, hogy kiszedjük. De nem tudtuk, mert be volt szorulva. Aztán kivettük, a keze lecsonkolódott neki, a jobb lábán ki volt nyomva a térde, vagy a bokája kiment neki. S hát hatalmas felfordulás volt. Egy hölgy rosszul lett, az egyik kocsiban, a másik kocsiban a sofőrt elvitték szívinfarktus gyanúval” – mondta elakadozó szavakkal, még mindig a történtek és látottak hatása alatt álló sokkot kapott szemtanú.

A Tények birtokába jutott egy vérfagyasztó videó a balesetről, mutatjuk:


 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás