"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban





A környéken élőket evakuálni kellett a házrobbanás miatt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.05.04.

Megrázó hírek érkeztek Amerikából. New Yerseyben ugyanis csütörtök este 19 óra körül rettenetes házrobbanás történt. A pusztítás akkora volt, hogy a környéken élőket evakuálni kellett, a törmelék alatt pedig csak nagyon nehezen tudták megkeresni az áldozatokat. A kiérkező tűzoltók végül két férfit találtak súlyos sérülésekkel, az egyikőjük, a ház lakója a helyszínen életét veszítette, a másik sérültet életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A Metro magazin számolt be a katasztrófáról, mint írták a környék úgy nézett ki, mintha valami kilapította volna a háztömböt. Egyelőre azonban nem tudni, hogy mi okozta a robbanást a Continental Courtban található házban. A polgármester Peter Guindi így nyilatkozott a súlyos incidensről:

Szörnyű jelenet volt. A környező házak és az autók ablakai ki voltak törve. A garázsajtók betörtek. Amikor kiértünk nem tudtuk, hogy volt e valaki a házban. Szerencsére mire odaértünk az összes környező házat kiürítették. A súlyos sérülten és az elhunyt férfin kívül több személyi sérülésről nem érkeztek jelentések

 - zárta sorait a politikus a lapnak.

A 62 éves Kevin Gilbert a városrész lakója a helyszínen belehalt a sérüléseibe

 - tájékoztatott a rendőrség. A lapnak sikerült elérnie az egyik szemtanút is, aki további megrázó információkat árult el az esetről:

Hirtelen bumm, úgy értem bumm bumm. Eltűnt az egész ház, azt hittük ráesett valami Olyan erős volt a robbanás, hogy megremegett a mi házunk is. Azt hittem, hogy földrengés. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás