„A nővérem 8 nappal azután meghalt, hogy rákot diagnosztizáltak nála”

A gyászoló testvér szeretné felhívni a figyelmet a betegségre, és a tünetekre.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
petefészekrák gyász tünetek testvér

Egy gyászoló testvér azt szeretné, ha minden nő jobban odafigyelne a csendes gyilkosra. Leanne számára mindössze öt nap adatot meg a petefészekrák elleni küzdelemre.

páciens, beteg, kórház
Fotó:  unsplash.com

Natalie Wils nagyon aggódott a húga miatt, akinek a tüneteit hónapokon keresztül figyelmen kívül hagyták az orvosok. Mire megtudták az igazságot, addigra a rák már az egész testére kiterjedt.

„A betegséget nem lehet megállítani. Soha nem fogom feladni, hogy más nőknek is beszéljek a petefészekrák veszélyéről. Nyolc nap alatt elvitette a húgomat, és nem akarom, hogy ez mással is megtörténjen. Mivel légzési problémái voltak, folyamatosan azt állították, hogy az a koronavírus utóhatása. De úgy tűnt, nem tudott meggyógyulni. A légzés olyan nehézkes és reszelős volt, mintha egy 90 éves nővel beszélgettünk volna, aki egész életében dohányzott” – mondta a 44 éves Shaffieldben élő nő.

Leanne annyira lefogyott, hogy szteroidos kezelést kellett kapnia, hogy megpróbálják segíteni a szervezete regenerálódását. Próbálta folytatni a munkáját, de alig maradt ereje. Rosszul lett, és teljes kiszáradás határán kórházba került. Családja szabadságot vett ki és mellette maradtak.

„Teljesen és javíthatatlanul összetörtünk. Mindössze nyolc napja diagnosztizálták, és most elvesztettük. Túl szörnyű volt, hogy feldolgozzuk. El kellett mondanom a gyerekeimnek, hogy szeretett nénikéjük meghalt. Annyira igazságtalannak tűnt. Még csak 39 éves volt, és előtte állt az egész élete” – tette hozzá Natalie Wils.

A gyászoló testvért dühíti, hogy az orvosok a koronavírus tünetével tévesztették össze a petekfészekrák jeleit. Most azt akarja, hogy többen beszéljenek a petefészekrákról.

A petefészekrák tünetei:

  • deréktáji fájdalom
  • vérzészavarok
  • bélpanaszok
  • hasi puffadás
  • alsólábszár-fájdalom
  • gyomorpanaszok
  • kismedencei idegentest-érzés








Top hírek





Hírlevél-feliratkozás