A Látni és látszani kampány kiemelt célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a jól láthatóságra





A Portwest többszázféle jól láthatósági védőruházati terméket tervez és fejleszt a közúti és a munkahelyi biztonság eléréséhez. (x)



Megosztás
Szerző: PR CIKK
Létrehozva: 2023.11.13.
Módosítva: 2023.11.15.
biztonság PR cikk EN ISO 20471 szakember

Napjainkra a közúti és az ipari környezetben a közlekedők és a munkavállalók biztonsága kiemelt prioritássá vált, a jól láthatósági ruházat pedig kulcsfontosságú szerepet játszik a balesetek megelőzésében. Az ORFK „Látni és látszani” kampánya a Portwesttel együttműködve elkötelezett erőfeszítés a jól láthatósági ruházat jelentőségének tudatosítására és az EN ISO 20471, a jól láthatósági védőruházatra vonatkozó európai szabvány betartásának fontosságára.

Kiemelt helyen a biztonság

Az EN ISO 20471 szabványnak való megfelelés biztosítja, hogy a jól láthatósági ruházat megfeleljen a szigorú biztonsági és teljesítményi kritériumoknak. A szabvány a szövet színétől és fényvisszaverő képességétől kezdve a fényvisszaverő anyagok kialakításáig és elhelyezéséig mindenre kiterjed.

Az EN ISO 20471 szabványnak megfelelő védőruházat választása biztosítja, hogy a munkavállalók magabiztosan láthatók legyenek gyenge fényviszonyok között és nagy forgalmú, kritikus helyzetekben, csökkentve ezzel a balesetek és sérülések kockázatát.

A Portwest biztonság iránti elkötelezettségét jól mutatja a jól láthatósági védőruházati termékek egyedülálló portfóliója, amely megoldásokat kínál bármely iparágban dolgozó szakember számára. A mellényektől a kabátokon, nadrágokon át az overálokig, sőt a speciális, lángálló, jól láthatósági ruházatig – legyen szó építő-, vagy akár olajiparról.

Jól láthatósági ruházatuk egyesíti a biztonságot, a teljesítményt, a funkcionalitást és a tartósságot, így világszerte munkavállalók millióinak kedvelt választása, 1904 óta.

Roszkos Gábor, a Portwest regionális értékesítési vezetője így nyilatkozott:

A Portwest küldetése, hogy a világ legjobb védőfelszerelés-szállítója legyen. A jól láthatósági ruházat nemcsak a megfelelőségről szól, hanem életek megmentéséről is. Büszkék vagyunk rá, hogy támogatói lehetünk a »Látni és látszani« kampánynak, mely kiemeli a jól láthatóság és az EN ISO 20471 szabvány betartásának fontosságát.

Szakértelmünk, tapasztalatunk és hatalmas választékunk garancia arra, hogy a munkavállalók megtalálják az ideális jól láthatósági megoldást az egyedi igényeiknek megfelelően.

A Portwest edukatív aktivitásaival és elkötelezett szakembereivel arra ösztönzi az ipar szereplőit és a munkavállalókat, hogy az EN ISO 20471 szabványnak megfelelő jól láthatósági ruházat kiválasztásával helyezzék előtérbe a láthatóságot. Ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy mindenki számára biztonságosabb munkakörnyezetet teremtsenek. Figyeljünk egymásra, legyünk láthatóak a munkahelyen és a közlekedésben egyaránt!

A Portwest jól láthatósági termékkínálatát a www.portwest.com weboldalon tekintheti meg. Keresse termékeinket a szakkereskedésekben, munkavédelmi üzletekben és az interneten!

 

(x)





 





Ezeket olvastad már?
Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Karácsony 6 méteres nevetséges bicikliútja szimbolizálja, milyen ma a városvezetés – mondja Szentkirályi Alexandra

Karácsony 6 méteres nevetséges bicikliútja szimbolizálja, milyen ma a városvezetés – mondja Szentkirályi Alexandra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás