„Kapjatok el, ha tudtok" üzente a körözött férfi a rendőrségnek Facebookon





Egy vakmerő, menekülő férfit keres jelenleg a rendőrség.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.10.17.
rendőrség kommentszekció testi sértés menekülés

Leonardo DiCaprio „Kapj el, ha tudsz” című filmjének mondatával hergelte a rendőrséget az az amerikai férfi, akit súlyos testi sértés miatt köröznek jelenleg. Miután a wiltshire-i rendőrség megosztotta a körözött férfi, Luke fotóját, hirtelen megjelent a kommentszekcióban maga a bűnelkövető, és elkezdett akadékoskodni a rend éber őreivel. Úgy tűnik, hogy Luke nem igazán fél attól, hogy elfogják, ugyanis még egy videót is posztolt az internetre, amiben a rendőröknek üzent.

Budapest, utca, roller, dugó, mentő, illusztráció
A rendőrség jelenleg is keresi még a férfit /Fotó: BS

A Metro magazin számolt be róla, hogy Luke hogyan űzött tréfát az őt kereső rendőrökből. A saját körözési fotója alá ezeket a mondatokat kommentelte angolul:

Kapjatok el, ha tudtok! Mennyit fizettek, ha feladom magam? Mondjatok egy összeget, és megmondom hol lehetek… Én itt vagyok, ti hol vagytok… Az én szemem nem ennyire barna… Na de komolyra fordítva a szót, mennyit fizetnétek értem? Legyen legalább annyi, hogy egy jó nyaralás kijöjjön belőle

– ezeket, és ehhez hasonló mondatokat kommentelt a rendőrség bejegyzése alá. Az ehhez hasonló történetek általában azzal a happy enddel szoktak végződni, hogy a rendőrség elfogja végül a túl vakmerő elkövetőt, de egyelőre sötétben tapogatóznak az egyenruhások.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy még a tengerpartról is posztolt egy 20 perces videót Luke a Facebook-oldalára, amiben továbbra is a rendőrséggel viccelődik, mégsem tudták napok óta elfogni. A rendőrség felhívásában pedig annyi szerepel csupán, hogy: 

Az elkövető Swindon környékéről származik, de most távolabb is tartózkodhat lakóhelyétől.

Az eredeti poszt, amely alatt láthatók a férfi hozzászólásai, törölve lett, azonban a körözési fotóját itt láthatjátok:





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás