Ennyi börtönbüntetést kaphat Petra gyilkosa, T. Róbert – Videó!





„Én öltem meg” – beismerő vallomást tett a férfi, aki meggyilkolta barátnőjét.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.07.20.
Módosítva: 2023.07.20.
Angyalföld gyilkosság börtönbüntetés

Mint korábban lapunk is beszámolt, tragédia történt néhány napja egy angyalföldi lakásban. T. Róbert kegyetlenül meggyilkolta féltékenységből a 27 éves barátnőjét, Petrát, majd napokig rejtőzködött a rendőrök elől. Szerdán az egyenruhások elfogták a férfit a Római-parton. Kihallgatása során megdöbbentő részletek derültek ki: Róbert elmondta, hogy amikor megölte a lányt, egyből távozott a lakásból, de amint az utcára ért, látta, hogy esik az eső, ezért visszament a lakásba, hogy elhozzon egy esernyőt. 

Fotó: Tények

T. Róbert azt is közölte a rendőrökkel, hogy megbánta tettét, ezért többször is öngyilkos akart lenni. Mint kiderült, a rendőrök azért nem találták meg a férfit hamarabb, mert kikapcsolta a telefonját, nem használta a bankkártyáját, napokig bujkált a rendőrök elől a fővárosban egy romos épületben, a Dunában fürdött.

A Tények megkérdezett egy ügyvédet, hogy hány év börtönbüntetést kaphat a tettéért a férfi. A jogi képviselő többek között elmondta, hogy 15 évtől akár életfogytiglanit is kaphat. A részletek a videóból derülnek ki:


 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás