Ijesztő autó követi a fiatalokat Budapesten állítólag két kerületben is





Senki sem tudja, milyen szándékai lehetnek az ismeretlen férfinak a 11. és a 22. kerületben. Ugyanaz az autó akár kilométereken át is követ gurulva gyalogos fiatalokat.



Megosztás
Szerző: P.P.
Létrehozva: 2023.05.07.
ijesztő XI. kerület autós

A 11. és a 22. kerületi lakosok is arra hívják fel a figyelmet, hogy vigyázzunk a fiatalokra és a gyerekekre.

Fiatalokat követ este autójával a férfi/Illusztráció Forrás: Pexels

Fiatalokat követ, de nem tudni az okát

Hihetetlen történetet osztott meg egy fiatal fiú. Egy férfi a XI. kerületben követte az autójával – és az is kiderült, hogy nem ő volt az első, akire ráijesztett az autós.

A Budafoki úton a járdán sétáltam, amikor egy ezüstszínű 5-ös BMW rám dudált az útról, körülbelül az Újbuda Center Burger King közelében. Az autóban egy középkorú (?), vékony testalkatú férfi ült, aki kinézett rám, de nem szólt semmit. Először azt hittem, biztosan összetévesztett valakivel

– írta a 20-as éveiben járó férfi, aki jobbnak látta megosztani a történteket az interneten, de állítólag a rendőrségen is bejelentést tett, amit viszont érdeklődésünkre a BRFK nem tudott megerősíteni.

A férfi állítólag látványosan követte a fiatalt, másfél kilométeren keresztül folyton bevárta és figyelt arra, hogy merre halad tovább. Egyszer még ki is szállt az autóból, de amikor a fiú közelebb ért, rögtön beült az autójába és továbbindult.

Nem történt semmilyen kommunikáció közöttünk, mivel nem tudtam értelmezni a helyzetet, de éreztem, hogy valami nincs rendben, így telefonálást színlelve haladtam tovább, mivel az úton egy gyalogos sem volt, autók is csak elvétve közlekedtek, így jobbnak láttam nem konfrontálódni

– tette hozzá a fiú, aki reméli, hogy minél többen értesülnek az esetről, és így elijeszthetik a férfit.

A 22. kerületben is feltűnt az autós

Egy másik esetben is ugyanezzel az autóval követtek egy fiatalt, akkor a 22. kerületben. A két beszámolóból kiderült: ugyanaz a kocsi rendszáma!

Nagytétény–Campona útvonalon ( ezt biztosra tudjuk, de lehet, máshol is megjelenhet) kocsikázik egy hapsi egy ezüstszínű BMW-vel. Időszakosan megjelenik, rendszerint mikor esteledik (szürkületben). Fiamat nézi, és ha elhalad mellette, megfordul a kocsival, és nézi

– írta egy anyuka, aki szintúgy szeretne pontot tenni az ügy végére, ezért gyermekével közösen is kimentek, és együtt újra találkoztak az ismeretlen autóssal:

Tegnapelőtt kimentünk együtt, de külön mozogtunk. Megláttuk az autót, megállt a kastély előtt. Fiam elkezdett futni a kastélyparktól a Bartók-lakótelep felé a haverjaihoz. Az autós rögtön ment utána. Mikor látta, hogy nem egyedül van, elhajtott.

Megkerestük a rendőrséget az ügyben, a Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta lapunkat, hogy a BRFK 11. kerületi és a BRFK 22. kerületi rendőrkapitányságaira ilyen bejelentés egyelőre nem érkezett. 





 





Ezeket olvastad már?
Szörnyen nagy és ultra erős: ezt ette meg két perc alatt Csabi, az evőversenyek királya

Szörnyen nagy és ultra erős: ezt ette meg két perc alatt Csabi, az evőversenyek királya

Megrázó részletek: 2 éves kislánya szeme láttára fojtogatták a fiatal édesanyát

Megrázó részletek: 2 éves kislánya szeme láttára fojtogatták a fiatal édesanyát

„Jó hír” – Varga Mihály üzenete minden nyugdíjast érint

„Jó hír” – Varga Mihály üzenete minden nyugdíjast érint

Egymás mellett halt meg a két pici gyermek: a 6 éves saját testével pajzsként védte öccsét

Egymás mellett halt meg a két pici gyermek: a 6 éves saját testével pajzsként védte öccsét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás