Ezt a csillagjegyet ma mindenki csak kényeztetni szeretné





Ma mindenki a Vízöntőket kényeztetné, de ők ezt csaknem tolakodásnak vélik.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.15.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A hétfői nap hozhat izgalmakat! Bár igazán álmosan, sőt unalmasan indul ez a munkahét, aztán váratlanul felpörögnek az események. Szükség lesz a rátermettségére, ügyességére, gyorsaságára!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Lazítson, nyisson a külvilág felé, ne gubózzon be teljesen a mindennapi gondjaiba. És ne rágódjon azon a témán, amit úgysem tud megoldani. Ha így tesz, a sors majd magától nyit utat arra, ami túl van a lehetetlenen.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Hétfőn igazán kellemesen érzi magát. Nem is nagyon akarja elkapkodni a dolgait, csak kávézna, beszélgetne egész nap. Pedig valamire nagyon is oda kellene figyelnie! Talán épp a főnök elégedetlen tekintetére...

Rák (06. 22.–07. 22.)

Nagyon jó nap lesz a mai! Váratlanul új energiát kapnak az elakadt ügyei. Legyen szó hivatalos ügyintézésről vagy magánbeszélgetésről, most hirtelen minden akadály elhárul ön elől.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A mai napon valami kizökkenti az álmodozó hangulatból, és egy különös nehézséggel is számolnia kell. A gondok azonban csak arra valók, hogy felébresszék, nem arra, hogy összetörjék – de ha valaki, hát egy Oroszlán biztos, hogy tisztában van ezzel!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A szerelemben felhős napok következnek: de most előrevisznek a viták. Sok mindent meg kell beszélnetek, és ehhez bizony a konfliktusok kimondása elengedhetetlen. A lényeg a hangnem, és az, hogy megadják egymásnak a tiszteletet.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Hétfőre azt üzenik önnek a bolygók, hogy ne engedje, hogy a pletykák befolyásolják a döntéseiben. Az igazságot más úton kell megtudnia, nem mindenféle híresztelésből. Amire viszont bátran hagyatkozhat, azok a megérzései!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ma egy friss ismerőse nem mond igazat, egy régi barát véleményére viszont bátran adhat! Ezzel pedig az is kiderül, hogy az újdonsült ismerős nem is biztos, hogy teljesen olyan, mint amilyennek mutatja magát...

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A mai nap épp olyan lesz, amilyennek elvárta: igazán elégedett lehet a sorsával. Képes vidámnak és naposnak látni, legyen bármilyen is az idő. Szerencsések, akik önnel találkoznak: rájuk is árad a fényből.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ha túl nehéznek érzi a helyzetét, akkor talán segíthet az a gondolat, hogy sokan még így is szívesen cserélnének önnel. Azért nem árt tennie is azért, hogy a dolgai hamarosan jobbra forduljanak.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma mindenki önt kényeztetné, de ön ezt csaknem tolakodásnak véli. Ha terhesnek érzi, vonuljon kicsit félre. De ne legyen mogorva azokkal, akik a legjobban szeretik. Talán csak ki kellene aludnia magát.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Nem kellene összekevernie a munkát a szerelemmel, vagy legalábbis figyeljen nagyon a látszat megőrzésére, és hogy ne adjon okot a pletykákra. Inkább válassza a kivárás stratégiáját, és csak apró jeleket adjon a másiknak. Így megúszhatja sebek és sebzések nélkül.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás