„Pár éve vesztette el a férjét” – az egész falu gyászolja Györgyit, akit fékezés nélkül gázolt halálra egy sofőr





Fékezés nélkül gázolták halálra Ludányhalásziban a köztiszteletben álló Györgyit. Az asszony éppen csak kigurult saját portája elől a biciklijével.



Megosztás
Szerző: B.T.
Létrehozva: 2023.04.15.
gázolás halál bicikli bmw

Hatalmas csattanásra lettek figyelmesek a helybeliek Ludányhalászi egy csendes kis utcájában, csütörtök reggel. A Losonci utcában ekkor gurult ki a portája elől a köztiszteletben álló nyugdíjas, a mindenki által szeretett Györgyi néni a biciklijével.

A fiatal férfi szinte a ház előtt gázolta el Györgyi nénit Fotó: Police.hu

Az asszony azonban alig haladt pár métert a kerékpáron, egy arra hajtó BMW fiatal sofőrje szinte azonnal elgázolta az idős nőt, méghozzá fékezés nélkül.

Én nem voltam ott akkor, szerencsére nem láttam, de már a helyszínelés nyomai is megráztak. Láttam Györgyike biciklijét a füvön, és teljesen sokkot kaptam. A bicikli hátsó része és a kocsi eleje nagyon csúnyán nézett ki

– mondta egy helybeli asszony. A gázolást követően összeszaladt a környék, köztük egy szabadnapos ápoló is, aki azonnal megkezdte Györgyi ellátását, miközben mások a mentőket értesítették. Bár a mentősök gyorsan a helyszínre értek, és mindent megtettek az idős asszonyért, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni, és a helyszínen meghalt.

A településen egy emberként gyászolják a nőt, ugyanis nem volt olyan, aki ne ismerte volna.

Remek ember volt, szegény pár éve vesztette el a férjét, akivel évtizedekig éltek együtt példás házasságban

 – mondta el egy helyi asszony. Úgy tudni, hogy Györgyike korábban az önkormányzatnál dolgozott, azóta pedig nyugdíjasként élte az életét.

Szegény a baleset helyszínétől pár méterre lakott, szóval szinte alig indulhatott el otthonról, azonnal megtörtént a tragédia. Pedig mostanság nem is járt el túl sok helyre, maximum a boltba és a postára kerekezett el. Szörnyű tragédia, ami történt, még nem tudtunk napirendre térni felette 

– ingatta a fejét szomorúan az ismerős.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. Azt, hogy pontosan mi történt, egyelőre még nem lehet tudni, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a körülmények jelenleg még tisztázásra várnak.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás