RETRO RÁDIÓ

Csonka Pici idén is a PICI árakban hisz





A PENNY új, PICI árak reklámkampányának arca lett a népszerű színész-énekes. (x)



Megosztás
Szerző: PR CIKK
Létrehozva: 2023.02.23.
Módosítva: 2023.02.23.
hirdetés

Csonka Pici idén is a PICI árakra esküszik. A színész-énekes idén is odafigyel a költéseire: megfontolja, hogy mit és milyen boltban vásárol meg. Megfontolt vásárlóként az ár-érték arányt és a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve választja ki a megvásárolt termékeket. Ezért is vállalta el nagy örömmel, hogy részt vesz a PENNY PICI árak promóciós kampányában.

 

Csonka András a ’90-es évek egyik legnépszerűbb magyar sikersorozatában, a Família Kft.-ben Pici karakterének köszönhetően lett országosan ismert, és ez a becenév rajta is ragadt. A színész-énekes elmondta, hogy a Pici név azért is találó, mert Ő maga is odafigyel a költéseire a mindennapok során: lehetőség szerint igyekszik PICI árakon vásárolni. 

„Minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat. Bár én nem nagy családnak vásárolok, csak magamnak, de így is próbálok ügyesen gazdálkodni, amelyben kifejezetten fontos szerepe van a PICI áraknak” – nyilatkozta Csonka András a PENNY PICI árak kampány arca, aki az évek során egyre tudatosabb vásárló lett: fontos számára a jó ár-érték arány és nem vásárol feleslegesen. 

Fotó: PENNY

„Most már abból a szempontból is tudatos vagyok, hogy valóban átgondolom, mire van szükségem és csak azokat a termékeket veszem meg. Emellett igyekszem felmérni azt is, milyen árban mozognak ezek a termékek, mert mindegy, hány emberre vásárolunk, akkor is érezni lehet a PICI árak jelentőségét. Ezért azt gondolom, érdemes odafigyelni arra, hogy lehetőleg pici árakon, de jó minőségű terméket vásároljunk, hogy a nap végén jól járjunk és ezzel spórolni, takarékoskodni tudjunk” – fejtette ki véleményét a színész-énekes, aki a termékek PICI ára és minősége mellett fenntarthatóságági szempontokat is figyelembe vesz, amivel igenis sokat lehet spórolni. 

„Korábban én is milliónyi nejlonzacskót használtam, minden vásárlásnál újabbakat és újabbakat gyűjtöttem be, majd a vásárlás után egyszerűen kidobáltam őket. Ennek vége! Ma már speciális, újrahasznosítható vagy vászonzacskóban viszem haza a zöldségeket, gyümölcsöket. Próbálok ezzel is valamilyen módon takarékoskodni, spórolni” – mondta az ország Picije, aki végül azzal zárta mondandóját, hogy bár nincsenek nagyszabású újévi fogadalmai, de az újévet is pici árakkal kezdte és igyekszik az év hátralévő részében is megfontolt döntéseket hozni bevásárlásai során. „PICI árakon vásárolni megéri! Rengeteget tudunk vele spórolni, szóval arra buzdítok mindenkit, vásároljon PICI árakon a PENNY-ben! 

A PENNY-ben idén is folyamatosan bővülő, széles áruválasztékkal és pénztárcabarát árakkal várják a vásárlókat. 

(x)





 





Ezeket olvastad már?
Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás