Milliók szeme láttára evett denevért a blogger – Videó! (18+)





A thai blogger videóra vette, amint megeszik egy tányér denevérlevest. Követői attól félnek, hogy tettével szörnyű „járványt indíthat” el.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.15.
borzalom

Phonchanok Srisunaklua az 1 perc 40 másodperces klipet a Gin Zap Bep Nua Nua (Egyél fűszeresen és finoman) elnevezésű YouTube-csatornájára töltötte fel. A képsorokon látható, amint az állatok lebegnek egy sárgásszínű levesben koktélparadicsomok társaságában.

A videón az is látszik, hogy a blogger a denevéreket jóízűen eszi, „finomnak” titulálja ízüket, és a főzetet a „nyers húsevéshez” hasonlítja, közben az állatokat széttépi, és a Nim Jam nevű fűszeres szószba mártogatja. A felvételen az is látható, amint egy denevért a kamera felé tart, megállapítja, hogy „vannak fogai”, majd elkezdi ropogtatni a csontokat, mondván, hogy „a csontjai puhák”.

A bejegyzést rögtön elárasztották az egészségügyi következmények miatt aggódó nézők kommentjei.

Ha meg akarsz halni, halj meg egyedül. Senki nem fog téged hibáztatni. De átkozott leszel, ha világjárványt indítasz el” – írja egyenesen az egyik felháborodott kommentelő utalva arra, hogy egyes szakértők szerint a denevérek több mint 10 000 vírust hordozhatnak, amelyek átterjedhetnek az emberre újabb járványt okozva.

A youtubert, aki egyben tanár is, azóta letartóztatták „védett vadon élő állatok tetemeinek birtoklása” és „a számítógépes bűnözésről szóló törvényt (2007) sértő bűncselekmények” miatt. Kezdetben ugyan tagadta a vádakat, ám azóta újabb videót tett közzé, amelyben bocsánatot kért „a társadalomtól, az orvosoktól, az újságíróktól, a kollégáktól, a családtól és a barátoktól”, és megígérte azt is, hogy többé nem eszik denevért– tudósított az esetről a Dailymail.

A sokkoló videót itt nézheted meg!

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás