Végzetes injekciók! Szívrohamban halt meg a görögdinnye méretű bicepszeiről elhíresült testépítő





A brazil testépítő vesztét a túlzott izompumpálás okozta, pedig az orvosok hat évvel ezelőtt figyelmeztették, hogy nem lesz jó vége.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.04.
értelmetlen halál

Nagyon sok testépítéssel foglalkozó ember dönt az edzések mellett különleges izomnövelési módok mellett. Azonban ez a visszájára is elsülhet, ha ezt valaki rosszul végzi vagy netán túlzásba esik. Utóbbira volt példa az a brazil testépítő, aki hat évvel azután halt meg, hogy az orvosok figyelmeztették: súlyos következményei lehetnek azoknak az injekcióknak, melyekkel óriásira növelte bicepszét – írja a Daily Star.

Valdir Segato azonban nem tudott leállni, a halálát szívroham okozta 55 éves korában.

A „brazil Hulk” néven is ismert férfit gyerekkorában rengetegszer csúfolták vékony testalkata miatt, emiatt lett a példaképe Arnold Schwarzenegger vagy a képregényhős, szintén alaposan kigyúrt He-Man is. Segato ezután maga is testépítő lett és egy idő után pedig a synthol nevű olajat kezdte használni, ami az izomba fecskendezve megnöveli a térfogatot. A sportoló gyakran használta a szert, aminek köszönhetően 58 centiméteresre növelte bicepszét. A férfi idővel teljesen amorf méretű és alakú izmai 2016-ban járták be először a világot. Ekkorra már megduplázta karizmának méretét, azonban még ezzel a mérettel sem volt elégedett.

Halála napján Segato otthon tartózkodott. Egy ház hátsó részét bérelte egy férfitól, és amikor este hat óra körül rosszul lett, bekopogott az épület ablakán. Csak a főbérlő anyja volt otthon, akinek Segato elmondta, hogy alig kap levegőt és feltehetően haldoklik.

A férfit a szomszéd kórházba szállította, de a recepcióra érve összeesett és már nem tudtak rajta segíteni.

Valdir Segatót több mint 1,6 millióan követték a TikTokon, részben a figyelemre méltó, 58 centiméteres bicepszének köszönhetően.

https://www.tiktok.com/@valdirsegatooficial/video/7124421721792269573?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás