RETRO RÁDIÓ

„Ugyanúgy csikicsukizott tovább” – sokkot kapott a nő a 19-es villamoson a szatír miatt





Egy fiatal nő volt a szemtanúja annak a beteges akciónak, ami során egy magamutogató férfi nyilvánosan vette a kezébe a nemi szervét a 19-es villamoson.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.24.
III. kerület perverz magamutogató

Egy huszonéves fiatal hölgy megrázó dolgokat tapasztalt a Kelenföldről Óbudára tartó 19-es villamoson. Miközben munkába tartott, arra lett figyelmes, hogy egy jól szituált, 35 év körüli férfi elővette a péniszét, és azt húzogatta, miközben többen is a szemtanújai voltak a tevékenységének. A nő sokkos állapotba került, ezért mire elő tudta volna venni a telefonját, hogy lefotózza a férfit, vagy segítséget kérjen, addigra leugrott a járműről a szatír a Katinyi mártírok parkja megállójában. Arra sem fordított energiát, hogy elrejtse a férfiasságát.
A Metropol utolérte a nőt, aki a neve elhallgatását kérte, azonban azt elárulta, hogy még a mai napon feljelentést szeretne tenni a férfi ellen, és még több részletet árult el az esettel kapcsolatban.

A férfi a leszállás után is takaratlanul hagyta a péniszét /Képünk csak illusztráció/ Fotó: Shutterstock

Kezdetben takarta, hogy mit csinál a kezével a perverz férfi

Ma egy szatírral találkoztam a 19-es villamoson, aki sajnos az előtt leugrott a járműről, mielőtt rendőrt hívhattam volna, vagy lefotóztam volna az arcát, hogy feljelentést tegyek. Én ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy jézusom, mi lett volna, ha gyerek van a kocsiban (szerencsére nem volt a villamoson). Fogalmam sincs mikor vette elő, körülbelül a Batthyány tér környékén szállhatott fel, nem igazán figyeltem fel rá hamarabb. Én már csak akkor láttam konkrétan, amikor beállt elém leszállás előtt. Az ilyen esetekben mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy értesítsék a villamossofőrt. Nagyon nincs ez így rendjén, mert ezek a rossz emberek nagyon komoly károkat tudnak okozni. Felnőttként sem oké, de annyi gyermek vesz minket körül, és ezek a barmok napi szinten köztük-köztünk járnak” – fejtette ki a durva részleteket a fiatal nő lapunk számára.
A szemtanú beszámolója szerint először nem is tűnt fel neki, hogy mit csinál a férfi, ugyanis takargatta a kezével, illetve egy fekete válltáskával, hogy a nemiszervét húzogatja.

A 19-es villamos egyik első kocsijában történt az eset /Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Hétköznapi öltözékben volt a szatír

A férfi körülbelül 175cm magas, fekete, rövid hajú, ing + fekete vászonkabát kombóban volt, illetve kék farmert viselt. A Katinyinál szállt le, és ugyanúgy csikicsukizott tovább. Egy teljesen jól szituált férfiről beszélünk, olyan 35 év körülinek saccolnám” – árulta el a lány.
A fiatal hölgy beszámolt róla, hogy az említett villamos vonalán rengeteg fiatalkorú is szokott járni, így nem árt figyelmeztetni a szülőket, hogy fel tudják készíteni gyermekeiket az ilyen szituációkra.
„Sok fiatal jár arra az Árpád gimi miatt, szóval, aki teheti, szóljon a hozzátartozóinak, hogy figyeljenek oda. Remélem, valaki nyakon csípi, és talán egyel kevesebb ilyen ember lesz szabadon. Ha egy felnőttekkel teli villamoson nem félnek, akkor nyilván egy fiatal lányt, fiút ugyanúgy bármikor molesztálhatnak, ezért ne legyünk könnyelműek, és ha meg tudjuk oldani, akkor ne hagyjuk a kicsiket egyedül hazamenni.” – zárta sorait a megrázó eset után.





Ezeket olvastad már?
Lezárt Rám-szakadék: mindig is veszélyes volt kirándulni a szurdokban - GALÉRIA!

Lezárt Rám-szakadék: mindig is veszélyes volt kirándulni a szurdokban - GALÉRIA!

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás