Brutális balesetet szenvedett egy mentőautó a Fehérvári úton – Fotó!





Budapest XI. kerületében, a Dombóvári út és a Fehérvári út kereszteződésében egy mentőautó és egy személyautó ütközött össze, többen megsérültek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.03.
XI. kerület baleset

Egy olvasónk információi szerint egy mentőautó és egy teletálas személyautó ütközött össze Újbudán, a baleset során többen is megsérültek. A karambol miatt néhány villamos vonalán pótlóbuszok járnak.

Egy mentőautó és egy személyautó ütközött össze a XI. kerületben Forrás: Olvasói fotó

A Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön a BKK Info Facebook-oldalán közölte: baleset miatt nem jár a 17-es és a 41-es villamos Újbuda-központ és Albertfalva kitérő között, a 47-es villamos pedig a Szent Gellért tér–Műegyetem és Albertfalva kitérő között; a Móricz Zsigmond körtér és Albertfalva kitérő között pótlóbusz jár – írták.

Csúnyán összetört a mentő eleje Forrás: Olvasói fotó

Frissítés:

Véget ért a helyszínelés és a műszaki mentés a Fehérvári úton a Dombóvári út közelében – írták a BKK Info Facebook-oldalán.

 

Az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel azt közölte: a mentőautót egy sérülthöz riasztották, a jármű megkülönböztető jelzéseit használva haladt a megadott cím felé, amikor összeütközött egy személyautóval.

A baleset következtében a személyautóban ülő férfi súlyos fejsérülést szenvedett, a mentőszemélyzet tagjait vizsgálat céljából szintén kórházba szállították - írták.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás