A halottasházban felejtették az édesapát, kiakadt a gyászoló család





Amikor az elhunyt szerettei számonkérték a hamvasztást lebonyolító céget, az ott dolgozóknak fogalmuk sem volt róla, hogy hol is van a holttest.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.09.
súlyos hiba

Teljesen összetört egy walesi család, miután a szívroham következtében 73 évesen elhunyt édesapától nem tudott méltóképp búcsút venni. Az általuk felkért temetkezési vállalat azt ígérte a családnak, hogy még karácsony előtt megtörténik a hamvasztás, ám a holttestet négy hétre a halottasházban felejtették. Amikor elérkezett a megbeszélt határidő, a család számonkérte a vállalatot, hogy hol van az édesapa holtteste. Fogalmuk sem volt róla, és ez döbbentette meg leginkább a családot, hiszen a tisztelet és megértés teljes hiányával szembesültek.

(Fotó: Shutterstock/Illusztráció)

A családnak kellett felvenni a kapcsolatot a kórházzal, ahol megerősítették, hogy a holttest még mindig a hullaházban van – addigra négy hete feküdt ott, holott a temetkezési vállalat megígérte, hogy gondoskodik az elszállításról. A történtek kapcsán a cég nem akarta elsőre elismerni a hibát. Fizetéssel kapcsolatos problémákra hivatkoztak, holott az utalás megtörtént, majd néhány papír aláírását hiányolták, de a felelősséget nem vállalták.

Végül a család elérte, hogy vizsgálat induljon a cégben és megtalálják a felelőst. Pénzvisszatérítést is kapnak, bár ez nem nyugtatja meg őket, hiszen csak az ünnepek előtt méltóképp búcsút akartak venni szerettüktől. A gyászoló feleség azóta aludni és enni sem tud, annyira megviselték a történtek.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás