Nem hiszed el, mit kennek a tinik az arcukra, itt az újabb bizarr trend - Videó!





A legújabb trend a TikTokon terjedt el, ahol a fiatalok egy olyan anyagot kennek az arcukra, amit nem ott kéne használniuk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.12.
Tik Tok kihívás

Egy újabb eszement kihívás terjed a TikTokon. A fiatalok az alapozó helyett síkosítót kennek az arcukra, hogy ezzel is megspórolják a primert. Korábban már más őrültségről is beszámoltunk, ami ezen a közösségi oldalon terjedt. Akkor éppen a fogukat reszelték.

A primert a lányok azért használják, hogy a bőrt egyenletes felszínűvé, és selymes érzetűvé tegyék, így felkészülve a sminkelésre, emellett a primer tartósságot is ad az elkészült sminknek.

Az influenszerek most ehelyett a termékek helyett síkosítót kennek az arcukra. A videómegosztó oldalon már több mint 10 millióan nézték meg a #lubeprimer címkével ellátott videókat – írja a The Cut.

Véleményük szerint a vízből és szilikonból készült síkosító által olyan sima és enyhén tapadó anyag kerül az arcukra, amitől a smink még tartósabbá válik.

A Daily Mailnek megszólalt egy szakértő, aki elmondta, hogy a videón látható trend veszélyes lehet a tinik bőrére, ugyanis a síkosító olyan anyagokat tartalmazhat, amelyek bőrirritációt okozhatnak, a spermicid-tartalmuk pusztíthatja arcunk hasznos baktériumait, illetve a pólusokat is eltömítheti.

https://www.tiktok.com/@lukeketuhok/video/6985034400731876613?refer=embed

https://www.tiktok.com/@seananthonyv/video/7017489714819239174?lang=en&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás