RETRO RÁDIÓ

„Imádkoztam Istenhez, hogy vegye el az életem a fájdalom miatt” - szájfeltöltés miatt esett le az orrából egy darab a férfinak - felkavaró videó!

Brutális mellékhatása volt a szájfeltöltésnek. A 35 éves férfi most három orrlyukkal néz műtétek sora elé, hogy újra normálisan nézhessen ki.Megosztás
Szerző: metropol
2021.08.15. 08:00
emberi mulasztás

Thiago Delgado elvesztette orrának jelentős részét, miután rosszul végeztek el rajta egy szájfeltöltést - számolt be a The Sun a nem mindennapi esetről. A brazil férfi orrán, akkora lyuk keletkezett, hogy a külföldi médiában csak harmadik orrlyukként számolnak be a szépészeti műtét okozta sebről.

Szájfeltöltést szeretett volna a férfi, így el is ment egy ezzel foglalkozó orvoshoz, hogy végezze el rajta a beavatkozást. Azonban, amint befecskendezték a a szájába a hialuronsavat égető fájdalmat érzett.

„Amint elkezdte feltölteni a bal oldalát a számnak, akkor láttam, hogy nagyon ideges lett. Megkérdeztem:” Ronaldo, minden rendben van? „ - emlékezett vissza a férfi, aki elárulta, ezek után furcsa viselkedést látott az orvosán - ”Csöndben maradt. Emiatt én is elkezdtem kicsit ideges lenni.

Ennek hatására az orvos elkezdte masszírozni a férfi ajkát, ami a nyomás következtében még érzékenyebb lett. A szakember ekkor azt mondta, hogy menjen haza és pár nap múlva csillapodni fog a fájdalom.

„Felírt nekem egy gyógyszert, és hazamentem.”

Teltek a napok, de továbbra sem javult a helyzet, ezért felhívta Ronaldo-t, aki közölte, hogy komplikáció adódott, de ezen felül semmi konkrétat nem árult el az orvos.

„Imádkoztam Istenhez, hogy vegye el az életem a fájdalom miatt, amit éreztem ” - emlékszik vissza a férfi az elképesztő fájdalomra, amit napokon keresztül érzett.

Négy nappal az elhibázott eljárás után Thiago úgy döntött, hogy bőrgyógyászhoz fordul, mivel a fájdalom mellett az orrán is problémát tapasztalt. A bőrgyógyász azt mondta, hogy rosszul áramlik a vér az arcában és így az orra nem kap eleget, ami miatt az elkezdett mumifikálódni. Az ajakfeltöltés egyik legsúlyosabb szövődménye az, amikor a töltőanyag elzárja az ereket, így már a befecskendezéskor azonnal tönkreteszi a véráramlást.

A férfi száját sikerült megmenteni, de nagyon sok műtét vár rá, mire mindent sikerül helyreállítani az arcán. A férfi saját bevallása szerint azóta mindennap sír, hiszen az önbizalmát teljesen összetörte az eset.

Ezeket olvastad már?
Brutális gyilkosság: három kisgyerek egy bicikliért végzett egy idős férfival – Videó!

Brutális gyilkosság: három kisgyerek egy bicikliért végzett egy idős férfival – Videó!

Gyomorforgató: ápoló zaklatta a mentálisan sérült kislányt – Videó!

Gyomorforgató: ápoló zaklatta a mentálisan sérült kislányt – Videó!

Még át sem adták, de máris megrongálták a ferencvárosi aluljárót - videó

Még át sem adták, de máris megrongálták a ferencvárosi aluljárót - videó

Azt hitték, csak rosszul hall, most öntudatlanul fekszik a borsodi kisfiú

Azt hitték, csak rosszul hall, most öntudatlanul fekszik a borsodi kisfiú

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás