Döbbenetes fotók: Részeg nő tarolta le a fél Szilágyi Erzsébet fasort egy jobbkormányos Porsche-val





A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kidöntött egy közvilágítási oszlopot egy személyautó Budapest II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasoron.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.12.
II. kerület Brutális baleset

A baleset következtében az autó egy tűzcsapnak is nekiütközött. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A helyszínre riasztották az áramszolgáltató és a vízművek szakembereit is.

A Baleset-info.hu információi szerint a képen látható PORSCHE MACAN S DIESEL (95B) vezetője alkohol és egyéb bódító szerek hatása alatt állt akkor, amikor a Szilágyi Erzsébet fasorban a Retek utcánál nagy sebességgel közlekedve nem bírta bevenni a kanyart.

Fotó: Balesetinfo

A júniusban, Angliából behozott jobbkormányos gépkocsi ennek következtében felhajtott a járdára, ahol nyolc darab zöld korlátot ütött ki, továbbá kidöntött egy trafóháza és egy tűzcsapot is. A pusztítás itt nem ért véget, ugyanis egy egy villanyoszlopot is kidöntött, ami egy szőrmeszalon kirakatába vágódott. Az ámokfutás utolsó mozzanataként a Porsche az oldalára borult, szembe a forgalommal - számolt be a portál.

Fotó: Balesetinfo

A bódult állapotba levő hölgyet a rendőrség a szélvédő kivágásával emelték ki a gépkocsiból. A sofőr ellenszegült az orvosi ellátásnak, illetve nem akarta, hogy kórházba szállítsák, ezért rendőrségi kényszerintézkedésre volt szükség, hogy őt további vizsgálatokra kórházba szállítsák.

Fotó: Balesetinfo

Többen arról számoltak be, hogy a Porsche már az Alkotás utcán eléggé furán közlekedett, nem megerősített információk szerint több autót is megrongált mielőtt a fél Szilágyi Erzsébet fasort lerombolta volna.





Ezeket olvastad már?
Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

CPAC: Létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

CPAC: Létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás