Elképesztő eset, egy étterem mosdójában szült a 14 éves tini, majd lelépett

A kiskorú édesanyának és az újszülött babának az volt a szerencséje, hogy az étteremben a közömbös személyzettel ellentétben egy idősebb hölgy a segítségére sietett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.26.
megrázó történet

Megdöbbentő történetről számoltak be az amerikai New Jerseyből. Szinte hihetetlen, hogy ilyen megeshetett...

Az egész akkor kezdődött, amikor egy mindössze 14 éves lány kétségbeesetten próbált segítséget kérni az egyik helyi étteremben. A pult mögött álló személyzetnek szólt a tini, de senki nem foglalkozott vele. Ekkor az egyik szemtanú, Alease Scott vette észre, hogy a fiatal lány egy törülközőbe csavart babát tart a kezében. Mivel a lány látta, hogy az idősebb nő segíteni próbált rajta, megengedte, hogy megnézze az újszülöttet és ellenőrizze az életfunkcióit.

„A babának volt színe, de azt láttam, hogy a légzése egy kicsit nehézkes” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Scott, megjegyezve, hogy a baba úgy tűnt, mintha mély álomban lenne.

A jó szándékú segítő közben arra is rájött, hogy az újszülött a lányé, akinek vér csorgott le a lábán. Miközben Scott a picit vizsgálta és az elkötött köldökzsinórját, a fiatal álnéven mutatkozott be, majd egy váratlan pillanatban lelépett. „Annyira meg volt rémülve. Csak egy gyereket láttam, aki egyszerűen nem tudta, mit tegyen, és egy nagyon rossz döntést hozott meg a baba szempontjából” – tette hozzá az asszony.

Egy idegenre hagyta újszülött kisbabáját a tini (Fotó: Facebook)

A rendőrség végül megtalálta a 14 éves lányt, aki kezdetben tagadta, hogy ő lenne a baba anyja. A tinédzser és a baba kórházba került, úgy tudni mindketten jól vannak. A kismamának valószínűleg nem kell majd büntetésre számítania. Ez utóbbit szüleinek köszönheti, akik miután értesültek unokájuk születéséről, az örökbefogadás mellett döntöttek – írja a Crime Online. Scott első pillantásra beleszeretett a kislányba, és Angelnek nevezte el. Azt nem tudja, hogy valaha is újra láthatja-e majd a kicsit, de a rendőrség folyamatosan tájékoztatja az újabb fejleményekről.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás