Ilyen még nem volt, erre a vicces kihívásra buzdít a rendőrség - Fotók!





A koronavírus-járvány mindenki életét megnehezíti, de ebben a nehéz időben is meg kell őriznünk a vidámságot és a jókedvet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.15.
cuki pulcsik

A Magyar Rendőrség a Facebook-oldalán egy vicces, csúnyapulcsis kihívást indított el, amihez több terület képviselőit is meginvitáltak. csatlakoztak a kihíváshoz a NAV, a Magyar Közút, a Katasztrófavédelem és az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársai is. A hétköznapi hősökből, amint lerakják a munkaruhát, előbújik a humor.

Egy elképesztő összeállítás készült

A karácsonyi hangulat otthon készül! Miről szól a kihívásunk? Amikor végeztél a munkával, menj haza, vedd le a munkaruhád, bújj bele a karácsonyi pulcsidba, és maradj otthon
benne! Mi is így teszünk, amikor véget ér a szolgálatunk. A pulcsi lehet vicces, giccses, csúnya vagy cuki, mára hozzátartozik az ünnepi hangulathoz. De idén még többet jelenthet: hogy vigyázunk egymásra. Mutassátok meg ti is, mit-mire cseréltek!” - írták a Magyar Rendőrség Facebook-oldalán.

Fotó: Magyar Rendőrség Facebook

Járvány van, este otthon kell lenni. Bár más lesz idén a karácsony, ez olyan ünnep, amit amúgy is otthon töltünk. A kihívás mindenkinek szól, bárki részt vehet benne” - mondta a Ripostnak Gál Kristóf. Az ötletgazdák az ORFK kommunikációs szolgálatának rendőrei voltak.Több ismert szóvivő is úgy döntött, a médiában gyakran nyilatkozó kollégákat von be a kihívásba. Győrfi Pál például a Katasztrófavédelemtől Mukics Dánielt invitálta meg. Utóbbi Beluzsárné Belicza Andreát kérte fel a Honvédelmi Minisztériumtól és Kis Péter Andrást a NAV-tól, ők szintén vállalták kihívást - írja a lap. „Nem volt kérdés hogy csatlakozzunk a rendőrség Facebook felhívásához, ahogy ők is csatlakoztak a mi aktivitásainkhoz„ - közölte a portálnak Pécsi Norbert a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője

Fotó: Magyar Közút

A csatlakozással két célunk volt: egy kis humort csempészni a nehéz hétköznapokba, megmutatni a vicces oldalunkat, másrészt eljuttatni az üzenetet, mennyire fontos a koronavírus járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedések betartása.”

Fotó: Katasztrófavédelem

Jópofa dolognak tartom ezt a kihívást, így örömmel csatlakoztam Pécsi Norbert kérésére. Nekünk is belefér egy kis vidámság, akikkel mindig komoly körülmények közt találkoznak az emberek az újságokon, tévé- és rádiócsatonákon keresztül„ – mesélte a Ripostnak Mukics Dániel, a katasztrófavédelem szóvivője.

Fotó: NAV Facebook

A katasztrófavédelem szóvivőjének kihívására Kis Péter András, a Nav szóviője is megmutatta a karácsonyi „csúnyapulcsiját”. Pontosabban, ő emelte a tétet, nem pulcsiban, hanem egyenesen karácsonyi csúnyapizsiben pózolt.

Fotón: Beluzsárné Belicza Andrea

Mert a karácsonyi hangulat a katonáknál is otthon készül… Biztosan így van ez a budapesti rendőröknél és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársainál is. Lássuk Fülöp Gergő és Kisdi Máté karácsonyi pulóverét is!” – írta fotója mellé Beluzsárné Belicza Andrea, a Honvédelmi Minisztérium sajtófőnöke.

A kihíváshoz az Országos Meteorológiai Szolgálat több munkatársa is csatlakozott. „Az időjárásnál már csak a pulcsi csúnyább” – írják, és hozzáteszik: érdemes figyelni az időjárás-elrejelző videóikat a MET.HU Youtube-csatornáján, ahol ott újabb csúnyapulcsis kollégáik tűnhetnek fel.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás