RETRO RÁDIÓ

Itt a budapesti perverztérkép: mutatjuk, hol van a legtöbb magamutogató!





Rengeteg a perverz magamutogató alak Budapesten. A Metropol megkapta a megdöbbentő adatokat, az elmúlt öt évben 664 alkalommal tettek emiatt bejelentést a rendőrségen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.10.
XIII. kerület megdöbbentő

Tömegközlekedési eszközökön, közterületeken, nyilvános helyeken is sokkoló helyzetekbe kerülhetünk a fővárosban. A rendőrség lapunk kérésére elküldte, hogy az egyes kerületekben hány alkalommal riasztottak a rendőröket szeméremsértés miatt. Mint kiderült, öt év alatt a legtöbb eset a XIII. kerületben történt, ha visszatekintünk, valóban hajmeresztő történetekkel találkozhatunk. Megállókban, villamoson, forgalmas utakon, és lépcsőházban is többen közszemlére tették a nemi szervüket, közülük nem egy önkielégítést is végzett. Mégis leggyakrabban a zöld övezetekben, parkokban tapasztalhatunk ilyet, de a perverzek kedvenc helye egyértelműen a Margitsziget. Volt olyan, hogy egy nap alatt két férfit is elfogtak a zsaruk. Egyikük, egy 27 éves férfi a futópálya mellett ülve mutogatta magát. Ugyanezen a napon egy másik férfi a parton ülve végzett önkielégítést.

Nemrég pedig egy férfi anyaszült meztelenül futott a szigeten...

De nemcsak a XIII. kerületben van sok perverz, az adatokat tekintve szorosan ott van mögötte Zugló is, amit Óbuda, Újbuda, és Kőbánya követ. Ebből is egyértelműen látszik, hogy a magamutogatók a sokak lakta, ugyanakkor parkos, fás, zöld területekkel rendelkező kerületeket keresik a leginkább. Budapesten az elmúlt öt évben összesen 664 eset történt.

 

ÉS ÍME A NAGY PERVERTZTÉRKÉP!

Számokban

  • Budapesten 2018-ban volt a legtöbb eset, szám szerint 164.
  • Tavaly ez a szám 122 volt.
  • Budapesten a legkevesebb perverz az I. kerületben és a XIX. kerületben van. Itt öt év alatt mindössze 8-8 alkalommal hívták a rendőrséget.
  • 2015-ben Somogy megyében 108 eset történt. Más megyékben öt év alatt nem volt ennyi.
  • Vidéken Komárom-Esztergom megyében és Vas megyében történt a legkevesebb eset, öt év alatt összesen 34-34.
  • Vidéken Somogy az első

    Jó hír, hogy országosan évről évre egyre kevesebb a perverz. Míg öt évvel ezelőtt 542 esetben tettek miattuk feljelentést, addig tavaly már csak 397 alkalommal. Ráadásul a rendőrség is egyre hatékonyabban lép fel ellenük, míg 2015-ben a magamutogók 34 százalékát sikerült csak elfogni, addig tavaly már az 56 százalékukat. Így a szeméremsértést elkövetők több mint fele bíróság előtt felelhetett a tettiért. Vidéken toronymagasan Somogy megyében van a legtöbb magamutogató (187), aminek feltehetőleg a Balaton az oka. Somogy után Borsod-Abaúj-Zemplén megye (156), Baranya megye (136), Győr-Moson-Sopron megye(110) és Bács-Kiskun megye(108) következik.

    Hívjuk a 112-t!

  • Ha közerkölcsbe ütköző magatartást észlelünk, haladéktalanul bejelentést kell tenni a 112-es segélyhívó telefonszámon.
  • Ha gyermek lát ilyet, mindenképp szóljon felnőttnek, utazás közben pedig a sofőrt is érdemes a történtekről tájékoztatni.
  • Ne kötekedjünk, mert akár nagyobb bajba is kerülhetünk. Bízzuk őket a hatóságokra.
  • Börtön jár érte

    A törvény szerint szeméremsértést követ el az, aki nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon magát mutogatja. Mindez két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Súlyosabban bünteti a törvény azt, aki ugyanezt 14 év alatti személy jelenlétében teszi. Az elkövető ekkor három évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

    Esetek az elmúlt évekből

  • Idén nyáron egy negyven év körül férfi a 2-es metrón mutogatta a péniszét. Az utasok szerint nem először tett ilyet, állítólag rendszeresen ezt csinálja, és szándékosan fiatal lányok közelében ül le.
  • Két évvel ezelőtt a 4-es, 6-os villamosra szállt fel két hajléktalan, és olyat tettek amire senki nem számított. Leültek egymással szemben, a nő széttette a lábát, mire a férfi kielégítette őt az ujjával. Mindezt az utazóközönség előtt, csúcsidőben.
  • Bárhol, bármikor előbukkanhatnak, egy férfi idén márciusban egy VI. kerületi bevásárló központ biciklitárolójánál döntött úgy, hogy magamutogatás céljából letolja a nadrágját.
  • Az ultrafutó Viktória szakemberhez fordult

    Míg egyesek pusztán előveszik, vagy esetleg önkielégítést végeznek a nyílt utcán, sajnos mások a tettek mezejére is lépnek. 2018 októberében egy ország szorított Makai Viktória ultafutóért, akit a X. kerületben a házától nem messze, futás közben támadott meg H. István. A férfi súlyosan megverte, majd megpróbálta megerőszakolni, de mivel nem volt erekciója, így végül “csak” orális szexre kényszerítette. A sportoló a mai napig nem heverte ki a történteket, úgy véli, hogy teljesen nem is lehet. – Egy ilyen traumát csak szakember segítségével lehet feldolgozni. Már sok mindenen túl vagyok, de ez egy életen át tartó munka lesz. Vannak olyan szavak, amelyek hallatán összerezzenek, mert a támadásra emlékeztetnek. Ilyen például a finom, mert H. István azt mondta nekem, hogy finom vagyok. Ugyanilyen a kussoljál, ez is többször elhangzott. Hálás vagyok a férjemnek, hogy jókor volt jó helyen, megmentette az életem – jelentette ki lapunknak Viktória, aki szerint nagyon nehéz egy ilyen esetre felkészülni, de egy-két dolgot talán mégis érdemes megtenni.

    fotó: facebook

    –Sokan javasolták, hogy menjek önvédelmi tanfolyamra, és hogy legyen nálam gázsprayt, de sajnos egy 50 kilós nőnek sokszor semmi esélye, olyan gyorsan történik minden. Esetleg egy okosóra jöhet jól, amin be lehet nyomni egy gombot, ami riasztást ad le egy közeli ismerősnek. De a legfontosabb, hogy bármennyire is nehéz, tudatosan jelen kell maradni a helyzetben – szögezte le a sportoló.

     





    Ezeket olvastad már?
    Újabb benzinárstop jöhet? A kormány vizsgálja a benzinárat

    Újabb benzinárstop jöhet? A kormány vizsgálja a benzinárat

    Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósunk is kitöltötte a Zöld-párbeszéd kérdőívet

    Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósunk is kitöltötte a Zöld-párbeszéd kérdőívet

    Magyarországra érkezik a latin filmsztár, nem akárhol látható

    Magyarországra érkezik a latin filmsztár, nem akárhol látható

    Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

    Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás