Ezért lehet Magyarország milliók úti célja jövőre





A turizmus élénkülését várja az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show műsorától Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró, aki az M1 aktuális csatorna műsorában hangsúlyozta: az esemény miatt legfőképp a fiatalok egyik fő ulticélja lehet Budapest a vírus után.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.27.
turisztika

November 8-án Londonban és Budapesten rendezik meg a világ legnagyobb könnyűzenei díjátadóját, az MTV European Music Awardsot, a vírus miatt most új formában, virtuálisan. A régió egyébként most először ad otthont ekkora eseménynek. Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró szerint a későbbiekben órási előnyt jelenthet Magyarország számára, hogy most közel egymilliárd emberhez eljuthatnak turisztikai kincseink, értékeink. – Éppen azért, mert nem a szokásos formában rendezik meg az eseményt, virtuálisan is bemutathatjuk Budapest értékeit és azokat a csodákat, amelyek itt várják a vendégeket – kezdte az M1 csatornának. Hozzátette, külön öröm, hogy nézők jelentős része abból a fiatal korosztályból kerül ki, akik szeretnek utazni.

Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró szerint a későbbiekben óriási előnyt, hogy egymilliárd emberhez eljuthatnak turisztikai kincseink (Fotó: kissrobertrichard.com)

– Az, hogy ilyen sokan látják és abból a korosztályból, amely nagyon szeret utazni, amikor megteheti, hogy útra kel szívesen ellátogat majd ide. Kettős ez a hatás. Növeli az országimázst és majd a későbbiekben egy turisztikai bevételt is tud generálni. A járvány előtt, 2018-ban és 2019-ben csúcsokat döntött a Magyarországra érkező turisták száma. Nagyon trendi lett a magyar főváros, imádták a vendégek. (...) Sportesemények után is megnő a turizmus. Sőt vannak olyan televíziós és filmes dolgok, amelyek felteszik a turisztikai térképre a desztinációkat. Minden ilyen televíziós esemény hatása rögtön utána mérhető – mondta a szakértő.

Remélhetőleg újra turisták lepik majd el a Hősök terét (Fotó: shutterstock)

Palvin Barbara: Hatalmas lehetősége ez az országnak

A nagyszabású MTV EMA egyik műsorvezetője a magyar szupermodell, Palvin Barbara lesz. - Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a rangos, nemzetközi eseménynek az egyik magyarországi műsorvezetője, az pedig külön öröm, hogy ráadásul Magyarországról jelentkezhetek majd be a műsor során. Azt hiszem ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van – mondta korábban Palvin Barbara.

Fotó: afp

Bárki felléphet a virtuális vörös szőnyegre

Aki szeretné bebarangolni a virtuális vörös szőnyeget, annak részt kell vennie a zenecsatorna játékán, hogy a kiválasztottak közé kerülhessen. A „belépésért” videót kell készíteni a csatornának, ami három részletből áll. Ezeket a csatorna honlapján lehet megtalálni. A jelentkezők közül kerül majd ki a gálában megjelenő rajongócsapat, akik virtuálisan a vörös szőnyegre léphetnek.





Ezeket olvastad már?
Napok kérdése és újra itt a káprázatos strandidő

Napok kérdése és újra itt a káprázatos strandidő

Itt a mérleg Karácsony Gergely ígéreteiről: nem tud mivel kampányolni, mert öt évig nem csinált semmit – a csődön kívül...

Itt a mérleg Karácsony Gergely ígéreteiről: nem tud mivel kampányolni, mert öt évig nem csinált semmit – a csődön kívül...

Teherbe ejtett egy 14 éves lányt, kőkemény ítélettel sújtotta a bíró

Teherbe ejtett egy 14 éves lányt, kőkemény ítélettel sújtotta a bíró

Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás