Béres Anett a kórházban lábadozik, miután több műtéten átesett. A majdnem tragédiával végződő teaszeánsz után ugyanis több helyen eltört a lába, és minden bizonnyal a lelki sérülései is jelentősek, bár ezekről eddig még nem beszélt részletesen.

Bár még nem számolt be róla, hogy mi is történt azon a bizonyos napon, amikor egy környékbeli gazda meztelenül talált rá eszméletlen állapotban egy szőlőben, de ha úgy érzi, biztosan kielégíti majd a követői és rajongói kíváncsiságát. Elöljáróban egyszer már kitett egy posztot közösségi oldalára, és most is megtörte a több napja tartó csendet, amikor a kiskutyájáról osztott meg egy képet az Instagramra:

Giovanni így vár engem haza! – írta a bejegyzéshez.

Anett nem így tervezte a teaszeánszt

Anett álmaiban sem gondolta, hogy ilyen szörnyű véget ér a siklósi lélektisztító szeánsz, amire Sáfrány Emesével együtt jelentkeztek. A két barátnő egy laza csajos estére készült, a napi gondokat hátrahagyva. Annak reményében vágtak bele a kalandba, hogy az önismeret útjára lépve, lelki problémáiktól megszabadulva, frissen, újult erővel, energiával telve térnek vissza a dolgos hétköznapokba.

Ehelyett azonban az este folyamán elfogyasztott ayahuasca teakeverék a feltételezések szerint Anettnál olyan hal­lu­ci­ná­ció­kat generált, amelyek megijesztették, és önkívületi állapotban menekülésre késztették. Csak másnap találtak rá ruhátlanul, összetört csontokkal.