Átlátszó ruhák, össze nem illő színek: így néztek ki a sztárok az idei WMA-n – Fotók!





A hétvégén tartották a MTV Video Music Awards díjátadót, ahol nem mindenkinek sikerült kiválasztania a legjobb szettet a vörös szőnyegre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.15.
Cuki vagy ciki?

A New York -i brooklyni Barclays Center adott otthont az idei MTV Video Music Awards díjátadónak, amit egy amerikai rapper és énekes, Doja Cat vezetett. Rendhagyó volt a döntés, hiszen ez volt az első alkalom, hogy az év videója-jelölt konferált, ráadásul a Doja Cat a Metropol által kiválasztott legrosszabb szettekbe is bejutott.

A ciki csapat

Így néztek ki a sztárok, akiknek az outfitje összességében túl sok lett.

Doja Cat

Boszorkányos lett az énekesnő vörös szőnyegre megalkotott szettje, aminek a színei nem egészen passzolnak egymással. Az este során többször is átöltözött a műsorvezető, így szerencsére nem sokáig viselte a félresikerült összeállítást.

Doja Cat picit boszorkányosra vette a figurát az idei VMA-n Fotó: AFP

Billie Eilish

A különcségéről ismert énekesnő most sem okozott olyan nagy meglepetést, amikor egy az alkalomhoz nem illő óriás pulcsiban jelent meg. Billie-nek mondjuk annyi azért a mentségére szolgál, hogy ő tudatosan törekszik arra, hogy ne az alakja határozza meg azt, hogy mit írnak róla a lapok. Talán éppen ez az oka annak, hogy májusban a Vouge magazinban megjelent fehérneműs képei is hatalmas port kavartak.

Billie Eilish egy fekete mindent takaró szettet húzott Fotó: AFP

Camila Cabello

Az énekesnő új albumával együtt egy sokkal színesebb korszak is beköszöntött az életébe, amivel párhuzamosan gyakran esik az öltözködését illetően túlzásokba. Tökéletes példa rá a tegnapi esélyi, ami már a színösszeállítás miatt is bevállalós, de az óriási masnival együtt túldíszítetté, giccsessé vált. Camila egyébként fellépett a műsorban, vagyis javítotthatott volna, de a másik ruhája is inkább az ízléstelen felé hajlik és nem a csinosak táborát erősítette.

Camila Cabello egy nagy masninak öltözött Fotó: AFP

A trendi csapat

Természetesen sokan voltak olyanok is, akiknek sikerült eltalálniuk a megfelelő szettet.

Jennifer Lopez

Az énekesnő nem viccelt az utóbbi egy hétben. Azok után, hogy szerelmével gyönyörű ruhában jelent meg a velencei filmfesztiválon, most egy brutál dögös szettben vonult a VMA-n.

Jennifer Lopez szoknyáját pár darab zsineg fogta össze a VMA-n Fotó: AFP

Olivia Rodrigo

A fiatal énekesnő egy csinos estélyiben libbent be az MTV VMA-ra, ahol egyébként is aratott, hiszen összesen 3 díjjal távozhatott. A „Drivers Licens” című számával letarolta az internetet és most a vörös szőnyegen is megmutatta, hogy nemcsak egy tinisztár, hanem képes igazi bombázóként tündökölni a kamerák előtt.

Olivia Rodrigo gyönyörűen nézett ki a hétvégi MTV Video Music Awardson Fotó: AFP

Avril Lavigne

Nagy visszatérője a show-nak az énekesnő, hiszen több mint 18 év után most végre újra azt hozta, amit mindenki elvár tőle. Jellegzetes punk stílusát vegyítette egy picit kifinomultabbal, így lett egészen különleges a megjelenése.

Avril Lavigne végre visszatért a vörös szőnyegre Fotó: AFP

A kakukktojás

Megan Fox

A színésznő egy elég feltűnő ruhával örvendeztette meg rajongóit. Nehéz eldönteni, hogy a legrosszabb, vagy a legjobb kategóriát erősíti-e, hiszen gyönyörűen áll Megannak ez az estélyi, de kísértetiesen hasonlít Kim Kardashian egy korábbi szettjéhez. A Metropol ezt a vitát nem szeretné eldönteni, mindenesetre nem lehet szó nélkül elmenni a teljesen átlátszó ruhában megjelenő, bombatestű anyuka mellett.

Megan Fox brutálisan dögös volt Fotó: AFP

Megan Fox háza tájékán egyébként az este során történt egy jelentős balhé is, hiszen párja elég nagy feltűnést keltett a gálán.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás