A New York -i brooklyni Barclays Center adott otthont az idei MTV Video Music Awards díjátadónak, amit egy amerikai rapper és énekes, Doja Cat vezetett. Rendhagyó volt a döntés, hiszen ez volt az első alkalom, hogy az év videója-jelölt konferált, ráadásul a Doja Cat a Metropol által kiválasztott legrosszabb szettekbe is bejutott.

A ciki csapat

Így néztek ki a sztárok, akiknek az outfitje összességében túl sok lett.

Doja Cat

Boszorkányos lett az énekesnő vörös szőnyegre megalkotott szettje, aminek a színei nem egészen passzolnak egymással. Az este során többször is átöltözött a műsorvezető, így szerencsére nem sokáig viselte a félresikerült összeállítást.

Doja Cat picit boszorkányosra vette a figurát az idei VMA-n Fotó: AFP

Billie Eilish

A különcségéről ismert énekesnő most sem okozott olyan nagy meglepetést, amikor egy az alkalomhoz nem illő óriás pulcsiban jelent meg. Billie-nek mondjuk annyi azért a mentségére szolgál, hogy ő tudatosan törekszik arra, hogy ne az alakja határozza meg azt, hogy mit írnak róla a lapok. Talán éppen ez az oka annak, hogy májusban a Vouge magazinban megjelent fehérneműs képei is hatalmas port kavartak.

Billie Eilish egy fekete mindent takaró szettet húzott Fotó: AFP

Camila Cabello

Az énekesnő új albumával együtt egy sokkal színesebb korszak is beköszöntött az életébe, amivel párhuzamosan gyakran esik az öltözködését illetően túlzásokba. Tökéletes példa rá a tegnapi esélyi, ami már a színösszeállítás miatt is bevállalós, de az óriási masnival együtt túldíszítetté, giccsessé vált. Camila egyébként fellépett a műsorban, vagyis javítotthatott volna, de a másik ruhája is inkább az ízléstelen felé hajlik és nem a csinosak táborát erősítette.

Camila Cabello egy nagy masninak öltözött Fotó: AFP

A trendi csapat

Természetesen sokan voltak olyanok is, akiknek sikerült eltalálniuk a megfelelő szettet.

Jennifer Lopez

Az énekesnő nem viccelt az utóbbi egy hétben. Azok után, hogy szerelmével gyönyörű ruhában jelent meg a velencei filmfesztiválon, most egy brutál dögös szettben vonult a VMA-n.

Jennifer Lopez szoknyáját pár darab zsineg fogta össze a VMA-n Fotó: AFP

Olivia Rodrigo

A fiatal énekesnő egy csinos estélyiben libbent be az MTV VMA-ra, ahol egyébként is aratott, hiszen összesen 3 díjjal távozhatott. A „Drivers Licens” című számával letarolta az internetet és most a vörös szőnyegen is megmutatta, hogy nemcsak egy tinisztár, hanem képes igazi bombázóként tündökölni a kamerák előtt.

Olivia Rodrigo gyönyörűen nézett ki a hétvégi MTV Video Music Awardson Fotó: AFP

Avril Lavigne

Nagy visszatérője a show-nak az énekesnő, hiszen több mint 18 év után most végre újra azt hozta, amit mindenki elvár tőle. Jellegzetes punk stílusát vegyítette egy picit kifinomultabbal, így lett egészen különleges a megjelenése.

Avril Lavigne végre visszatért a vörös szőnyegre Fotó: AFP

A kakukktojás

Megan Fox

A színésznő egy elég feltűnő ruhával örvendeztette meg rajongóit. Nehéz eldönteni, hogy a legrosszabb, vagy a legjobb kategóriát erősíti-e, hiszen gyönyörűen áll Megannak ez az estélyi, de kísértetiesen hasonlít Kim Kardashian egy korábbi szettjéhez. A Metropol ezt a vitát nem szeretné eldönteni, mindenesetre nem lehet szó nélkül elmenni a teljesen átlátszó ruhában megjelenő, bombatestű anyuka mellett.

Megan Fox brutálisan dögös volt Fotó: AFP

Megan Fox háza tájékán egyébként az este során történt egy jelentős balhé is, hiszen párja elég nagy feltűnést keltett a gálán.